Nisan,Mayıs,Haziran ayları gezi amaçlı avlarım

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında macir_ertan tarafından paylaşıldı.

1. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selam dostlarım başlığın adından da anlaşılacağı gibi ağırlıkta keşif amaçlı yapılmış ciddi hazırlıklar yapılmadan yeni meralar bulma hevesiyle,kıyısından köşesinden ciddi olmayan yani gerçek balığa gitme hazırlığı yapılmamış bir halde ve bunun yanısıra kayda değer olmayan küçük te olsa avlar gerçekleştirdim.İşin bence en etkileyici tarafı ikamet ettiğim şehir Haskovo'dan bu avlakların bana en uzağı evden aracımla 15 dakika kadardır,toplam resimlerde 3 ayrı avlak bulunmaktadır ve hepsi özel avlaktır yani giriş 4 leva=4 TL. bilginize,yıllardır İstanbulda yaşamış biri olarak ve devamlı iç sularda avlandığımdan dolayı saatlerce yol katetmenin ne olduğunu bilen bilir,bilen arkadaşlardan az olmamak şartıyla :) bende baya iyi bilirim hele işinden izinler koparıp birsürü planlar hesaplar yapıp en sonunda da binlerce meşakkatle kan ter içinde avlağına ulaşıp önüne yüzlerce metre gerilmiş ağın ruhumda yarattığı daralma ve nefreti de iyi bilirim,bilmiyorum dostlar duyduğuma ve buradan takip ettiğime göre hala da öyleymiş bu arada çekilen resimleri ve birkaç videoyu paylaşmak istedim yakalanan bütün balıklar suya iade edilmiştir,sadece israil sazanları kedilerimize ve av köpeklerimize yem olmuştur
    http://www.youtube.com/watch?v=lg-n2ufCcb0
    http://www.youtube.com/watch?v=glEB1pUQN5I
    [​IMG]][/url]
    Bu resimde de gölün sahibinin domuz çiftliği yüzlerce hayvanın ne oluyorsa hep bir ağızdan aniden bağırıyorlar ve 4-5 dakika sonra susuyorlar kokusu da sormayın:confused:
    Çiftlikten gelen pisliğin direk göle akmaması için ara ara absorbe etmesi için açtığı kanallar
    Yine güzel manzaralara devam:)
    Bu yakışıklının 30'lu kilolara ulaşabildiğini hayal etmek ne güzel sonunda sevip bırakmak;) tam da kuyruk sallarken çıkmış:)
    Bu da aynı balık güneşten nasıl da parlamış sırtındaki altın sarısı dizili pulların asaletine bak ne olacağı şimdiden belli:)

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    İsrail sazanlarına nefes aldırmayan ve bu arada pratik yapan genç bir vatandaş
    Şimdilik bitti inşallah ileriki günlerde keşfettiğim yerlerde av babında daha düzgün bir konuyla karşınızda olmak dileğimle

3. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Ertan bu güzel yerleri ve avlakları bizlerle paylaştıgın için teşekkürler arabanda güzelmiş genç kardeşimiz bu hızla giderse israil sazanlarının kökünü kazıyacağa benziyor sağlıcakla kal yenilerini bekliyoruz rastgele.

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Sağol Muammer abi genç arkadaş pratik yapmanın hevesiyle eve dönmek bilmiyor:) ama bu balık heryere yayılmış ve kurutulacak gibi görünmüyor burada özel avlak sahipleri de artık yaka silkmiş durumda,geçenlerde bir arkadaş 2 tane israil sazanı getirdi 33cm.boyları vardı ikisi de bir kalibre bu kadar büyüğünü sık görmediğim için bir an pullu sazan zannettim eyvallah abi komşudan selamlar.Ha arabaya gelince bu araç burada 5.000 tl 99 model ne hikmetse güzel memleketime getirmeye kalktığımda üstüste binen gümrük ve vergiler sonucunda 30.000 tl'yi buluyor güzel memleketimin insanı herşeyin en iyisine layıkken gel sen 20 sene önce burada lada arabadan başka birşey bilmeyen bu halkın şimdi kolaylıkla alabildiği arabalara bir bak.........

Son düzenleme: 15 Haziran 2011
  5. trexism

trexism mehmet

kırcaalidemi bu meralar brat :D

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Haskovo civarından brato Kırcalıya kadar uzansak Maslinovo,Şiroko pole en önemlisi Trakiets var;arabanın plakasına bakma kırcali doğumlu olduğum için oraya MBP kayıtlıyım ama 30 sene İstanbul yaşantısından sonra 4 senedir Haskovoda yaşıyorum

7. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    güzel mekanlar valla içim açıldı abicim hiç davet etmiyorsun bizi oralara :D

8. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Emeğine sağlık,güzel görüntüler için teşekkürler

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler efendim paylaşım için teşekkürler..:)

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Teşekkürler Ertan abici, ellerine sağlık, gönlüne sağlık.

Olayın sırf keşifle kalmayıp gönlünce güzel avlarla da taçlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz, rastgelir inşallah.:)

11. tasim yıldız

tasim yıldız

Favori Kamış:
    olta, kamış
    En İyi Avı:
    sazan 4.638 gr.,1,5 kg çipura
    aga kırjaliski plakalı arabana bayıldım, keşke burda da o fiyatlarla o arabalara binebilsek.
    şirokopolede tuttuğum balıklardan (1991 yılına kadar) artık eser yok :(

bu göl sanırım kırjaliye giden yolun sol tarafında kalan yer, orda para ile balık tutulduğunu bilmiyordun. ungarski şaranın asaleti daha küçüklükten belli .

karakudalara ölüm :D

12. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Mert sen bari Edirnedesin baştacımsın ne demek,niyetin ciddiyse özelden haberleşelim

13. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ne yapalım Aydınım var yok neyse sonuç eteğimizdeki taşları döküyoruz:) inşallah önümüzdeki aylarda daha güzel raporları paylaşırız selamlar kardeşim

14. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ne demek efem,Zeytinburnu-Şehremini arasındaki asayiş ne durumda bu arada;)

15. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Eyvallah Balli Nurim,her zamanki gibi gönlünden bal damlıyor sanada rastgele sevgili kardeşim

16. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selam Tasim Türk milleti herşeyin en iyisine layık gerçi halimize binlerce şükür inşallah bir gün politikalar değişir de millet olarak hakettiğimiz en iyi noktalarda oluruz.Şirokopolede balık var var da bol yemleme ve gecelemek gerekiyor.Zira oraya gelen bulgar vatandaşlar 1 haftalığına geliyorlar çadırlarla ve karavanlarla adamlar o kadar keyifçi ki seyyar çanak anten kurup balıkta uydu yayınlarını bile izliyorlar ama sadece onlar biz gecelemeye kalksak yasak çünkü gece avı burada kesinlikle yasak ağır cezaları var onlar nasıl hallediyor artık bilmem.Burada balık avı sezonu açılalı 15 gün oldu ve bugünden itibaren yasal ava kalan süre 59 gün.Yüksekten çekilmiş bir resimde bir göl var evet doğrudur haskovodan kırcaliye giderken köprülü yolundan perperikonun hemen altında kalıyor orada daha olta atmadım sezonun açılmasını bekliyordu sahibi kısmetse önümüzdeki haftalarda orayı da bir ziyaret ederim sonuçları paylaşırım.

17. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Ah abicim vizeyi yeniletebilsem yani kısaca şu işlerden başımı kaldıra bilsem gelicemde bir türlü fırsatım olmuyor işte. inan çok istiyorum bende gelip gezmek görmek ama kısmet artık

18. #sevgin

#sevgin Sevgin Ziya

Favori Kamış:
    Sertfishing/virtuo/3.30
    Haaa samo taka Ertan agam ! :D

Süper resimler,videolar.Memleketin havasını solumuş kadar oldum. :) Mert abiyi bilmiyorum ama ben xaskovo'da 5-6 gün kalacağım.Varmı orada güzel sazan gölleri ? :D Herşey gönlünce olsun,rastgele abim ..

19. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

ertan kardeş görüntüler çok güzelmiş :)
    yalnız avlağa baya uzaksın nasıl olacak şimdi :D :D :D
    biz böyle şeyler görmedik en az 100 km gitmemiz lazım değil mi:D
    daha güzellerine rastgele kardeş :)

20. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış: