Nejat abiciğim geçmiş olsun, şifalar dilerim. Üçüncü hakkını da kullandın öyle mi? Hani diyorum ki yeni sezon (new collection) dualarım hazır, ister misin?
Daha nelerini bilirim. Mesela, Benin adımı duyunca, köşe-bucak sinip- saklandığını bütün site ahalisiyle birlikte, sağır sultan bile bilir abicim.
Boncuk kullanmak, bir organizasyonda serbest bırakılıyorsa, hem de bu işe gönül vermiş insanların biraraya geldiği dernekler buna öncülükj ediyorsa ....
Biz buna mevsim sezonu diyelim. Şimdiden sonra sonbahar kreasyonu dualarım podyuma çıkıyor. Belli ki haberin olmamış.
Almaz mı, hemi de en kallavisinden. Üç kat mumlu muşambaya sardığım dualarımı en başta O'na APS ile göndermiştim. Kalama denen taktik bile, dize gelmiş iyi mi? Kişinin talihi ters gitmeye görsün.
Sazan avında kullanılan boncuğun ne gibi zararları olabilir anlamış değilim farklı bir bilgiye sahipseniz lütfen anlatırsanız hem öğrenir hemde sevinirim
Tamam abicim. Uzakta olan sensin ya, üfliyem he mi? Birazcıkta diğer dostlara bırakırım, sonra küsen çok oluyor.
Rica ederim lafı mı olur. Murat abiciğim, seni konu ile baş-başa bırakıyorum. Bilgiler buyrun: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27505
Kısaca kendi görüşüm olarak şöyle özetleyeyim; Sazan avcılığı bir tarzdır. Amatör avcılığa yeni başlayanların da bizim yaşımıza gelmiş geçmiş pek çok kişinin de doğayla bütünleştiği avdır. Bize doğayı, gölleri,dereleri çevrelerinde yaşayan börtü böceğiyle tanımamızı sağlayan bir avdır. Sazanı kandırmak için av öncesi yapılan yem hazırlıkları, bu yemlere uygun hazırlanan değişik olta düzenekleri bu keyfi sonuna kadar kullanmamızı sağlar. Sazanın misinası, iğnesi farklıdır. Boncuk, bütün bunları bir anda sıfırlar. Bu bir sektör oluşturmuştur. Bu av sayesinde ekmek yiyen çok insan var.Sadece cebine 5-10 boncuk koyarak sazan avlamaya gitmek bana çok yavan geliyor. Bizim sazan avına gittiğimiz zaman en keyif veren anlar, çoğumuzun belki farkında olmadığı ama bizi bir sonraki av gününe hazırlayan, heyecanlandıran ''Yeni kaptırmak'' veya ''Yemin yenmemesi''dir. Yoksa sazan etine ihtiyaç duymamız değil. Bunları daha uzatmak mümkün ama şimdilik bu kadar diyelim.