Düşüncelerinizde haklı olabilirsiniz fakat avlanma kurallarına aykırı değil diye düşünüyorum avlakta kerevit varsa boncuk dışında hiç birşey fayda etmez kaldıki yarışmalarda yakalanan balıklar geri iade ediliyor sorun yem ise zahten 30 kilo mısır basılıyor içeri bu konuyla ilgili örnekler çoğalabilir ama sizin fikrinizde güzel bence sorun teşkil etmez yapılan aktivitelerin çoğunda balık bahane olmalı önemli olan o atmosferi yaşamaktır
Orası çok uzak be abi. Nefesim kuvvetli dediysem o kadar da değil. Ama, senin güzel hatırın için Kazak Murat'a da tadımlık bir üfürük göndereyim, gücenmesin bari.
Organizasyonda yakalananlar geri bırakılabilir. Ama sonrası. Önemli olan bu adıma öncü olmak Sadece kendi avlağınızı örnek olarak almayın.Genel olarak bakın konuya. Boncuk kullananlar suda batmayan boncuk kullanıyorlar ama bu av şekli yaygınlaşırsa göreceksiniz bak ''Yemleme için suda batan boncuk'' kullananlar bile çıkacaktır.
Ağzından bal damlıyor Nejat abicim, iyi ki dedin.. Değil mi, uyku iyi bir şey, çok güzel-şeker bir şey. Haydi sizlere de Allah rahatlık versin, iyi geceler tüm dostlara.
Ama böyle olmuyor sevgili abim. Lüfer lüfer deyip beni ajite ediyorsunuz, ben de dayanamayıp sizler için yeni dua sezonu açmak zorunda kalıyorum. Anlaşabiliriz aslında: Siz lüfer demeyin, ben de dua demiyeyim.
Sanırım sazanların ya nesli tükendi ya da çok akıllandılar. Sazan gibi atlamıyorlar her mısıra ve hamura.
Nasıl yani? Sen oltayı at biz çekmede,pişirmede ve yemede elimizden geleni yaparız. Sevgili kardeşim, sitede bu konuda aktarılmış pek çok bilgi var. İstersen önce bunları güzelce incele,ondan sonra kafana takılanları ve öğrenmek istediklerini sor.Hepimiz elimizden geleni yaparız.