None-Stop balık avlarım.

Değerli kardeşim.
Önce tebrik eder,nice avlara sağlıklı bir şekilde ulaşmanı dilerim.
Yaşlar ilerledikçe kazanılan tecrübeler,dağılan taşlar gibi yerine oturuyor.Ve de genç arkadaşlara yol gösteriyor.:)
Zevkle ve isteyerek yazdıklarından belli;ne ağrıyan belin,ne kanayan yaran,ne de şişen dizin umurunda..
İşte deniz sevdası bu.:thumb:
Yıllardır ben de denize sevdalandım,hala devam ediyorum.
Ama,forumdan bir çok şeyler de öğrendiğimi ifade etmeliyim.Öğrenmenin yaşı yok ki.:D
Gün olur görüşürüz.....
Sevgiyle kal.:)
 
Özendirdikçe özendiriyorsunuz usta...
 
Karagözler, patlakgözler ve Dülger paşa. :) Yine klasik olmuş, müthiş bir av. Elektronikler gitti ama kerterizler şaşmamış görünüyor. ;)
Tebrikler üstadım...
 
Vedat abicim aynı kafadanız. Benim içinde balık ayrımı yok. O gün ne varsa o balığı avlamak büyük zevk. Bu istavritte olur, izmaritte olur, karagöz, mercan, levrek, çuprada olur. Zaten bizleri ayakta tutnda bu. Tek bir türe dayalı olmak avcılığı kısıtlı bir şekle sokmazmı.
Seni zevkle izlemeye devam ediyorum, iyiki varsın.
 
Vedat Abi dülger balığı lezzet bir balıkmı acaba
 
güzel balıklar abi, güzel bir av daha çıkarmışsın. tebrikler
 
tebrikler vedat amca. senin teknen fisherman6.60 dı değilmi? nasıl motor kullanıyorsunuz? 9.9 motorlar kaç metreye kadar etkili ekonomik olurlar? şimdiden teşekkürler.
 
aynen katılıyorum :)

Bence Vedat Amca 'da sizin yerinizde olmayı çok isterdi. Herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum VEdat Amca gönül verdiği aktivitenin peşinden gitmiş. Darısı bizim başımıza artık. İnşallah hepimiz ilerde böyle keyifli günler yaşarız.
 
Vedat amca gerçekten ağzım açık bakakaldım. Maaşallah, Allah uzun ömürler versin. Nefis bir av ve balık çeşiti. Dülgere gıptayla baktım. :) Karagözleri de çok özlemişim be. :) Kepçede filenin içinde zebra gibim çizgili bir balık türü var o nedir acaba?

Merak ettim, bana hiç denk gelmedi. Bilen varsa yazsın. :)
 
Önemli olanda bu zaten herşeyin yerive zevki ayrı :)
 
ellerine kollarına emeğine sağlık vedat baba yine süper bir av ve süper bir anlatım.
 
vedat amca şu haşlanmış mamunu bi tarif edermisin..,mamunu biliyorumda haşlanmış olarak nasıl yapıyorsunuz...
 
Vedat amca tebrikler yine döktürmüşsün :)
Dülger mi o da ne ben o balığı yakalasam korkudan birdaha gidemem herhalde balığa :)

Aslında o kadar mazlum bir balıktırki Emin.

Garip ve ürkütücü görünüşünün aksine gayet tesimiyetci,çırpınmayan,kaderine razıymış gibi gelen,tekneye alındığında gurk,gurk sesler çıkararak adeta ağlayan bir balıktır.

Sevgivler
 
Gerçekten non stop devam ediyorsun sevgili Vedat abi, ben de imrenerek izliyorum senden gelenleri....Devamını diliyor ,tebrik ediyor,saygılarımı gönderiyorum....

Haklısın Cemil,son aylarda bu şekilde devam ediyorum.Yakında havalarda ısınacak,tatlısu mevsimide başlayacak,üstelik profesyonellerin yasak dönemide başlayacak vede denizlerde bizlere kalacak.

Sağlığım elverdiği sürece sizlere,kimselerin tutamayacağı irilikte ve çoklukta balık raporları,resim ve videolaraı gececeğim.

Bu benim iddiamdır.

Sevgimle kal
 
abi ne güzel balıklar avlıyorsun böyle, hey maşallah yemede akvaryuma at cinsinden:)
nice avlara üstat Vedat amca:)

Sağol sevgili Kadir,pek balık yediğimde söylenemez.Son 3 avda yakaladığım 15 kg dolayındaki balıkları Dülgerde dahil olmak üzere muhtelişf arkadaşlarıma ellerimle götürüp hediye ettim.

Sevgimle kal
 
Back
Yukarı