hoş bulduk teşekkurler ben somon balıgı avlamıyorum ama sızın ıcın arkadaslarımın yakaladıkları devasal somonları paylasıcam
isa bey merhaba hoşbulduk tesekkur ederım evet burası balık cennetı ama bı okadar da balık yakalaması zor olan bır cennet ....cok yakın da fotolar ve vıdeolar la paylasımlarım olucak ıyı gunler
orhan abicim ellerınden operım sağol ...çok yakında fotorafları paylaşıcam allaha emanet olun saygılarımla ıyı gunler
oncelıkle merhaba .burda avlanmak ıstedıgın yer cok onemlı bı de ne avlamak ıstedıgın egr somon balıgı ıstersenız nehırde mayıs ayı ve agustos sonuna kadar .ama yok ben denız avcılıgı ısterım dersen mevsımı yok ama torsk ıcın soguk zaman lazım bırde eger normal kucuk bır balıkcı botu ıcın ehlıyete gerek yok ama acılmak ıstersen ehlıyet sorunu var.bu arada gıdecegın yer de cok onemlı
teşekkur ederım bende o somon balıklarını yakalyan arkadasımın yanın da gozumle şahıd oldum şahsen ben o balıgı yakalayacak kadar usta değilim çunku çok zor .arkadaşım tam olarak 4 saat boyun ca belıne kadar suyun ıcın de o balıgı cıkartmak ıcın ugrastı .....cok zor ve acayıp guclu balık
cemil bey hoşbulduk sağolun av raporlarını paylaşırken sizin için doğa resim leri çekicem çok yakın da paylaşırım ıyı gunler
oncelıkle meraba çok yakında resımlı ve vıdeolu av raporlarını yayınlıycam ...ıyı gunler dılegıgle hosçakalın
foruma hsg canim kardesim avlanmak icin gercekten guzel bir yer defalarca gidip avlandim doga harikasi bir yer karadenz yapisi gibi bir dogasi var ben bergen taraflarinda morina baligi avlanmistim gene gitmek istedigim yerlerden bir ulke
norveç seyahati merhabalar agustosta norveç de olacagım yardımcı olabilirmisiniz bilgi edinmek istiyorum norveç ile ilgili
ÇOK YAKINDA RAPOR VE FOTOĞRAFLARLA OLACAĞIM demiş,deyiş o deyiş üç yıldır ses soluk çıkmamış.Bence sen başka birini bul derim bu kardeşten iş çıkmaz