hüseyin abi mükemmel paylaşım için teşekkürler. devamını bekliyoruz. malum siz usta biz çırak. bizim daha nostalji olacak av resimlerimiz bile yok.
Balık tutmaya baslayalı daha 1 sene anca oldu olmadı, yok ole resımlerım Ogreten olmadı bana, gel oglum balık tutalım dıyen olmadıkı İşte bunlar hep yatılı okulu zararları
Vah benim kardeşim olsun kaybedilmiş bir şey yok daha yaşın genç çok şeyler öğrenirsin azimli ol bak ben 40 yaşında üniversiteye yazıldım.
Sevgili Ahmet ve Mustafa, Berk'in anne babasi bu isi onaylarsa , buyuk bir zevkle evladimiza Yeni Zelanda balikciligi tecrubesini yasatiriz. Burda resimlerle sizlerle olani biteni paylasiriz.Ilginize ve comert yureginize cok tesekkur ederim. Masraflari konusmayi once bu onayin alinmasina birakalim. Butceye her yonden destek olurum. Berk sizinkilere bir danis ve ozelime mesaj atinda bu is olur mu bir goruselim. Subat ayi burda en iyi balik tutulan zamandir. Seninde okulunun Subat tatiline denk gelir. Ailen onaylarsa elimizden gelen butun destegi verir , seni buraya getiririz.
Paylasimima incelik dolu yorumlariyla katkida bulunan dostlarima cok tesekkur ediyorum. Paylasimlarinizla bulusmak uzere....
Cok guzel bir balik Erol. Maasallah. Gecmis zaman olur ki hayali cihan deger... Dahasina rastgele dostum.
Biz baya antikalaştık galiba, Yüzümüzün kırışıklıkları ile başımızın keli gözükmesin diye avatara sadece gözümüzü koyduk, Teşekkürler mustafa kardeş, güzel bir konuya değinmişsin. Bu arada erol kardeş sende hoşgeldin aramıza.
Benimde çorbada tuzum olsun Sene 1984 YER:Mersin NArlıkuyu o zamanlarda oralarda çok balık var tabii..Şimdiki gibi sürülmemiş bir tarlaya benzemiyormuş deniz..Ne lagosların ne avcıların hikayeleri var orada bütün eski avcıların..20 kg avcı eskiden orda azmış yahu ekim ayı'nın son günlerine doğru yaşanan o mükemmel günlerin birinde babamlar ve üniv.arkadaşları narlıkuyu'da babam tarafından yemeğe götürülüyor..Babam yemek hazırlanıncaya kadar (tabii o zaman denizde balık çok babam da iyi avcıymış hani )arabada herdaim hazır bulunan oltaları alıyor...Oradan bir sübye buluyor ve avcı(saıkuyruk) için oltayı sallıyor....Yemek yeniyor..Rakılar yudumlanıyor..Babam şu oltaya bir bakayım diyor ve bu 2 kg'lık levrek geliyor
Babamın çok da büyük balıkları yok hanibir 6 kiloluk sarıkuyruğu var...Bir sürüde kilo üstü lagosu var.Hele birtanesi varki Taşucundan yakaladığı o süper işte...Ama şimdilerde onun o lagosu yakaladığı yerde sadece levrek yavruları geziyor...Daha başka resimler elime geçerse buraya yüklerim...Ama babam pek izin vermiyor..Ona özenip balık olayına kaptırmamı istemiyor..Bilmiyorki iş işten geçeli çooookk oldu