Sezonun kapanis finali icin haril haril, bir yer arayisindaydim. Köpegimide alip Internetten buldugum bir dag gölüne gittim dün. Iyi alabalik oldugu yaziyordu. Ama malesef benim aradigim Dag alalarindan yoktu. Anlasilan oki gecen sefer avlandigim yere gidicem yine. Ama gitmisken sizler icin bir kac kare fotograf cekmeyide ihmal etmedim.
böyle bir yerde ben yaşasam daha ne isterimki ne kadar güzel yerler oralar havasıda tertemizdir ama güzelde balık vardır oralarda saan rastgelee...
Ne yapayim Mahir abi, ister istemez elim deklansöre dokunuveriyor Ucurabildiysek ne mutlu bize. Yakinda siteye otografci olarak ise basliycam zaten
ercan abi inşallah aradığın yeri ve balıkları bulursun ama sen bize bu doğayı sırf biz imrenelimdiye gösteriyosun dimi senin alacağın olsun abi inşallah hepimize bu gibi yerlerde balık tutmak nasip olur sana rastgele sevgiler ve saygılarımla
Insallah Mustafacim insallah. Ben fotograf cekmeyi seviyorum hepsi bu, yoksa imrenilecek bir sey olsun diye yapmiyorum. Internette de var milyonlarca manzara resmi, ama hic biri benim baktigim aciyla ayni degil. Bunlar bana yansiyanlar. Neden sizde görmeysiniz ki?
ab ine dersen de buralar bir harika yerler ya bende oralarda olmayı çok isterdim oralarda harika balık vardır kesin balık için seve seve herşeyimi verim... sağol abi ellerine salık fotaraflar harikaaa...