Namık Abi daha var bi hafta. İnşallah kar mar kalmaz o zamana da sizleride aramızda görürüz. Bizim sevgimiz eritir tüm yoldaki karları sen merak etme
Liste süper ama senden bi ricam var. Gel şu karadeniz pidesini Terme pidesi yapalım. Bafralı arkadaşların olmaz dediğini duyar gibi oluyorum ama olur olur bal gibi olur. Sloganda Şu Terme pidesi Karadenizin incisi
Ya harika bir yemek listesi gördüm arkadaşlar, bunlarmı yenecek organizasyonda? .. Namık, biz Ankara dan geçiyoruz. Sende gelirsin bi zahmet. Şimdiden kar, yol vs, itirazlar başladı sende..
1000 km dokunuyorsa sana onu bilemem tabi... her şoför bir değil Ama liste için tebrikler, tebrikler, tebrikler. Bir gurmenin elinden çıkmış besbelli..
Samsun kar altında sanırım... Organizasyon resimleri arasında kardanadam resimleri de isteriz ona göre Hatta süpürge yerine bi tane olta tutuşturun kollarına derim Yemek yemekten fırsat bulabilirseniz tabii
Bizim tencereden bir ses yükseldi ... Burdaaaaaaaa !!!! (acaba içinde kim var ) Anam derdi ki gevgevyudaşı... bu yemeği bilen var mı?
Yemek listesi ve bu cevaba bakılırsa yöre kültürüne aşırı bir hakim gördüm seni... Bıldır ötaçenin ardından geçmiş gibisin.
Aaah ah... Şuracıkta 100 km ötede, ha desem 2 saat sonra baba ocağındayım. Ama kalmladı be Namık reis. Biz geliyoruz diye annem modern yemeklerden yapma gayretine giriyor. Oysa bilmiyor ki keşkek, mısır çorbası, yazı pancarı yapsa daha fazla sevineceğiz. Hani şehirde doğduk büyüdük ya, sanıyor ki o lezzetleri beğenmeyiz. Çerkez pastası yemeyeli en az 30 yıl olmuştur. O koca bakır tencerede kocaman spatula ile çevirirken çıkan buharlar, tepsiye boşaltıp orta yerine dökülüveren azıcık sos (artık yumurta mı olur, soğan kavurması mı olur) ooof of... O sanıyor ki onlar yokluk zamanının yemekleri... Şimdi her hafta kendini tekarlayan menüler ve çoğu hazır fabrikasyon yemekler, fabrikasyon tavuk ağırlıklı sofralar... Nesini seveyim ben bunların. Ben çocukluğumu geri istiyorum. (bak Taylan uyarayım, tek kelime edersen yaşıma, artık çok geç felan dersen, seni barajın sularına gömerim )