Offshore Fishing.Team-T

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Team-T tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Hi Mersinli Bravo ,Sen Kamcatka Crabs veya king krabs den bahsediyorsun...
    bir diger ismi de Konga Crabs..... Ben yedim Müthis Sepet ile yakaliyorlar sepetler de Benim Oturma odasi kadar :D

ama namik usta daha iyi bilir birde ona sor :D :D :D

Selamlar Timur

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Aynen öyle hatta gemilerin birkaçının adı TİME BANDİT,QUEEN MARY,MAVERİCK falan çok zevk alıyorum izlemekten.Adrenalin dolu bir avlanma şekli.Bu arada Allah ayırmasın oğlunla çok iyi bir ekip oluşturuyorsunuz.

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    :D :D :D sen nerelerdeydin daha önce Timur abi:D :D aldin Namik abinin karizmayi yerlere cigniyon:D :D

4. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Hey, Hauki ! Levrek Avrupada Özellikle Holanda da Istavrit gibi Sikca Yakalanan bir balik ! Bana Pek zevk Vermiyor Havyarli Havyarsiz Geri saliyorum ,
    Bazilarinin Da Hayalindeki Balikmisssss !!!:D

Mesaj Yerine Gitimi Acebag :D

Hepinize Sevgiler Tabiiki Namik ustayada

5. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    Gitmistir gitmistir ney yapsin adam kucuk balik tutamiyor ve uzuluyor buda Allah vergisi ama anlamiyor:D :D belki oda bir gun levrek tutar:D:D
    [​IMG][/COLOR][/B][/CENTER]

6. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    O Balik Yolunu sasirmistir da Yakalanmistir :D :D :D

Saka Saka Tebrikler Namik Bey Güzel Balik !!! Cooolll ! Bravo

Sevgiler Timur

7. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Son düzenleme: 17 Haziran 2008
  8. pratik

pratik Volkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    980 gr Levrek
    Tek kelimeyle harika.Allah içinize sindirsin.

9. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Timur kardeşim gene döktürmüşsün,hem teoride hem pratikte.Yolun açık olsun,dipfrizin balıkla dolsun.Rastgele.:)

10. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Mustafa kardeşim ne o öyle,balığı gözümüze sokar gibi tutmuşsun.Tutan var tutamayan var dimi.Sanada rast gelsin.:)

11. Suatreis

Suatreis

Mesajını aldık abi...yerli yerine cuk diye de oturdu...arzu edersen yerinide gösterebilirim....:D

Ağabeyime bak "levrek istavrit gibi" dedi yaaaaa....:( burda yakalamak için atmadığımız takla kalmıyor, hatta mardin güvercini olduk haberin yok:D

Sayın abim, avını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz. Namık a aldırma, onun teşekkür şekli bu...tedavi süreci henüz tamamlanmadı, şimdilik insan içine çıkartmıyoruz, sanal olarak rehabilitasyona tabi tuttuk:D

Benim bildiğim bir konu var; Pireler tellal, develer berber iken Norveç Jükümeti Somon neslini korumak amacı ile özel sektörden hurda gemileri satın alarak belirli bölgelerde yuva olması maksadı ile batırmış. Bu ne derece doğrudur. Norveç yasalarının balıkçılık konusundaki hassasiyetini ve koruma ideolojini bilmekteyim, zira balıkçılık milli gelirleri arasında üst seviyededir. Milli gelire katkısı yüksek olduğu için mi yoksa ciddi bir doğa koruma planı içerisinde bulundukları için bu hassasiyeti temin etmişler.

Yanlız şu var ki, 6.mesajın 4.fotosunda Jean Reno şekline girmişsin...bilemiyorum abi...seninde hayranın olmaya başladım desem yeridir :D

12. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Yeni Icadim

Sevgili Suat Reis !

Evet Nihayet Günlerce Matematik ölcüm ve Anelizlerle Norvecli Bilim Adamlarina Danisarak Namik Ustanin Gözüne tekrar Girebilmek Icin Sahte Yem Icaat Ettim Bu Bulusumu Patentliyecegim Gibi Gelirini de Greenpeace bagisliyacagim Taklit Etmek yok.:D

Evet Jean Reno Iyi cocuktur Severdim Keratayi !Bana Agbi Derdi Bana saygisi cook tu Bizim Mahallenin Cocugu ,Bir defasinda Tokatlamistim Elini Kaldirmamisti Bana :D

Norvecde Gemiwrack larinin cokca savastan kalma oldugu dogrudur.Özellikle
    batirildiklarini Bizim Fofumdaki arkadasa Sorup sonra Cevaplasam ?
    En Azindan nerde nae zaman nasil.... Arkadasimiz Deniz Biyolojisi ...Okuyor kendisi Norvecli .

Bu Yeni Bulusum Simdilik Üc Model ...... Namik usta Olmusmu ????:D

Birde Aklimdan Cikmayan Sorayimmi Sormayimmi Diye Beni Bütün gün Mesgul eden Bir Konu Var .Namik Beyin Elindeki Jack/Akya Güzelde Acaba Kiralik Olabilirmi O Balik Diye Düsünüyorum:D Rent a Fish ? Avisfish? Olamazmi ?

Bak Tayfunda Bunu Tuttu ! yakalarken Cekerken Foto Yok da Onun Icin !
    Hepinize Sevgiler Namik Ustamada Sevgiler Timur

Son düzenleme: 17 Haziran 2008
  13. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    Merhaba abi resimdeki balik bana ait degildir:p resimdeki kuzu N@mik isimli amatör balikcimiz olan Namik abiye aittir...;) ilk avi ve ilk baligi istarvir tutmaya gidiyor kuzu tutup geliyor camisir ipi ile :D antalya bölgesinde bal uretimi cok bu yuzden kendisi biraz tabiri caizse balli bir kisi:D :D

14. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    cool men:D :D ama Namik abi ne der bilemem ama sunu biliyorum ki Namik abi greenpeace kirgin:D sen bagislari bizzat Namik abiye yaparsan o zaman sevinebilir:D :D :D

15. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
  16. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Harbiden de Camasir Ipi :D

17. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Evet Suat reis Cevap Geldi,

Norwec Hükümeti Askeri Donanmasi Tatbikatlarinda Eski Gemileri Faunanin ihtiyaci oldugu yerlerde Batirirmis.... Tatbikat icin Bahane Diyor arkadas....
    Günümüzde artik Betondan Konstruksiyonlar kullaniliyormus... deniz dibindeki ekolojik dengeyi saglamak icin özellikle denizin dibi denizkestanelerinden yenip bitirilmisise diyor .yeni mercan yataklarinin olusumunda faydali imis.

Balikciligi Aquakültürle beraber sayarsak Norwecin en önemli gelirkaynaklarindan oldugu ve ayrica kiyi balikciliginin Norvec icin kültürel acidan cok önemli diyor .Düsünsene balikcilik olmasa köylüler haric bütün millet büyük sehirlere göc ederdi diyor.

Dogasina Sahip ciktiklari hakkinda yoruma gerek Görmüyorum ,Keske her memleket Böyle sahiplense Dogasini !

Sevgiler Timur

18. Suatreis

Suatreis

Vermiş olduğunuz bu bilgiyi "kaynak" anlamında saklayacağım. Çok çok teşekkür ederim. Ayrıca bilgiyi edindiğiniz arkadaşınıza da selamlarımızı iletiniz:)

Sevgi ve esenlikle kalınız.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.