Tamam problem yok zaten. Teşekkürler beyler ,Daha irileri rastgelsin yarın bi daha bakıcam umarım rastgelir. Balık ,Deniz,Deniz kokusu bunlar güzel şeyler. Bak balığa gidesim geldi akşam akşam.
Yaradana şirin gozukmekte neymis . O zaten bizim icimizi biliyor rol yapsak şirinlik yapsak nolur ki.kimseyi firclamak degil niyetim sadece icten gelen bi sitemdi anlik biseydi.beceremiyoruz diye yanlis gorduklerimizi soylemeyelim gül gibi gecinip gidelim demi neyse abi bakma sen bana gizel av olmus arkadasi tebrik ederim .sanada rastgelsin
Eğer cümlen azarlar gibi olmasaydı böyle tepkilerle karşılaşılmazdın büyük insan.Konu dağılmasın daha fazla,yoksa gereksiz yere insanlar kırılacak. İyi akşamlar,iyi forumlar :thumb:
arkadaslar konuyu kapatın uzayacak bir konu...tmm herkes kibarca soylemis bitsin.. palamuta odaklanın.. GUZEL BALIK GUZEL AV DEVAMI GELSİN SİZEDE BİZEDE..
ağzına sağlık abi özetlemişsin. :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
Konuya dönecek olursak balığın kustuğu küçük balıklar nedir hamsi yavrusumudur bunlar arkadaşlar.Başka bir balık türümüdür. Bazı arkadaşlar hamsi yazmışlar
Sen olayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Arkadaşımızın özelinde söylemiyorum ama adam belki pagan ve inancı senden farklı. işte bu durumda sana ne diyorum veya kime ne. Onun için asıl konuya odaklanmalı ve üzerimize vazife olmayan şeylere karışmamalıyız. Bu konular insanların özelidir, insanların özeline müdahele etme cüretini size kim veriyor, gerçi biliyoruz kim veriyor.
Palamutun ağzından çıkanlar neredeyse yarı yarıya sindirilmiş gibi görünüyor, bu bakımdan herkes haklı olabilir. Balığın tutulduğu merada ne varsa odur, boğazda tutuldu ise sardalye, kıraça, Karadeniz'de ise hamsi veya benzer bir şey olabilir. Ben resmi net göremiyorum, o yüzden yorum yok. Rastgele.
Balık boğazdan alındı lakin boğazdan çaparilere hamsi geldiğini görmüşlüğümde vardır..Genel kanı Hamsi olduğu yönünde bir iki gümüş ve birde mezgit diyenimiz de oldu.
gümüştür gümüşşş )))) ne bileyim çok net gümüş olduğunu görüyorum o yüzden benim çoçukluğum gümüşle zargana yakalamakla geçti zarganının ağzından aldığım gümüşler bu şekilde aynı oluyordu o yüzden eminim.hem gümüşe ismini veren gümüş şeritlerde duruyor bazısında