Dileyenler av detayları öncesini Kurtboğazı ve Turna konu başlığı altında okusunlar... Bu gün sabah oğlumu yatağından uyurken aldım. Her hafta balığa gidişimin ardından evde ağlarmış. "Babam neden beni de götürmedi" diye... Ben de söz verdiğim için bu gün götürdüm. Sabah 4:45 gibi evden çıktık. Arkadaşlarımızı aldık 5:10 gibi avlağa vardık. Kurtboğazına.. Oğlum saat 9:30'a kadar uyudu tabi.. Bu arada ilk turnayı saat 7:00 gibi çektim. Strike Pro mavi sırt Maket balık ile. 35 cm idi geri uğurladık.. Arkasından kıyıda arama tarama çalışmalarına başladım.. Maalesef bir şey yoktu. Bir turna daha geldi. 30 cm.. o da suya.. Diğer arkadaşlarda tık yok.. Oğlum uyandı. 10-15 atış yaptık (atışlarda sadece yardım ettim.) bir şey çıkmadı. Rüzgar kuvvetlenince arabaya gönderdim.. 1 saat oyun oynadı. bu arada devasal bir canavar geldi.. ama 3 mt kala kamışım kırıldı... sonra da kurtuldu o boşlukta.. rekoru kırıyordum ama şanssızlık işte.. Daha sonra biraz daha ileriye taşınmaya karar verdik.. iyi bir bölgede başladık at-çek işine.. tabi artık sıra bende değildi.. Oğlum 2. atışta yakaladı turnayı.. kıyıya kadar çekti.. tam kıyıda kurtuldu iğneden.. ama kaçamadı.. resimler aşağıda.. :D :D :D darısı hepinizin başına.. bu keyfi anlatamam.. Oğlumun turna ile ilk pozu : [IMG] Taşıyamadı eller aşağıya : [IMG] Temizlemeden önce son bakış : [IMG]