Hüseyin abi ne diyeyim bilmiyorum ki. Sizi izlemek, takip etmek, okumak benim için bulunmaz bir nimet. Yine dört dörtlük bir paylaşım. Abi bizde bir atasözü vardır '' Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur '' diye. Tabirim için kusura bakma ama birden aklıma geldi. Böyle bir babanın ancak böyle güzel bir evladı olur. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Allah her baba ve oğula sizinki gibi muhabbetler nasip etsin. Paylaşımınız için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.
Evet geleceğe tohumları ekiyoruz bakıyorum Hüseyin abi, sizin engin bilgilerinizle nede güzel yeşericek oğlunuz kimbilir. Boynuz kulağı geçer ya Erol da buna çok güzel uyacak gibi gözüküyor.Allah oğlunuzla nice avlar nasip eylesin size teşekkürler bu güzel paylaşımınız için.
Abi yoğun gecen bir günün sonunda ofiste şöyle ne var yok diye siteye girdim.İyiki de girmişim.Sıcak anlatımınla,aslan parçası yavrularını görünce inanılmaz duygulandım,İnşallah ben de adaşın yavrumu böyle balıkla tanıştırabilirim.Tıpkı babamın bana yaptığı gibi.Gerçi bizim ufaklık şimdilik pişmiş balıklarla uğrasıyor,bakmak istersen linki burada abi. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14304 Beni geçmişe ve geleceğe götüren güzel paylaşımın için teşekkürler,bu vesileyle de sizin ve ailenizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlerım abi,ufaklıklarıda benim için öpersen sevinirim,Selamlar,sevgiler..
Yine harika yazmışsın Hüseyin abi ama inan okumaya gerek bile yok bence. Herşey Erol'un gözlerinde...
Saçmalama, okudum elbette. Ama resimleri görünce, okumaya bile gerek olmadığını anladım. Baksana Erol'un gözlerine, onlar herşeyi anlatıyor bence.
Hüseyin kardeşim sizi gıbta ile izliyorum çok güzel paylaşımın ve anlatımın için ayrıca tebrikler Ramazan bayramını kutlar ailenle nice mutlu bayramlar geçirmeni temenni ederim Selam ve sevgilerimle
Yİne döktürmüşsünüz üstad.... Ketifle sonuna kadar okudum. Keşke bitmeseydi dediğimiz bir tadımlık yazınız için teşekkürler. Okurken bende oğlumu hayal ettim ve ne denli doğru bir karar verdiğimi oğlumuda yanımda balığı götürdüğümü anladım. Teşekkürler...
hüseyin bey, boynuz kulağı geçermiş diyorlar,bir iki sene içinde erol'un av paylaşımlarını bu forumda görürsem şaşırmam, erol'u bu ilk avından ötürü kutluyorum.vermiş olduğunuz bilgiler,fotoğraflar,ince ve güzel detaylarla zenginleştirdiğiniz anlatımınız kendimi sanki ordaymış gibi hissetmemi sağladı diyebilirim; balık avı kaçamağı deyip geçmemek lazım bunda bir çocuğun saf,tertemiz ve küçük dünyasında hayata dair çok büyük dersler var,şahsen ben 10 yaşımda tuttuğum balıkları hikayeleriyle birlikte hala hatırlıyorum. paylaşımınız için teşekkür eder, memleketimizden çok uzaklarda geçireceğiniz ramazan bayramınızı kutlar, ailenizle birlikte hep böyle mutlu bir şekilde sağlıklı ve güzel yıllar dilerim...
hüseyin abi o kadar güzel sade ve akıcı anlatmışsınki sanki o balığı çıkardığında restoranttaki alkış tutanlardan biri ben gibi hissettim kendimi tabiki balık ikinci iğneyi açtığında tüh yinemi diyen birisi olarakta görüyorum aslında... ellerine yüreğine klavyene sağlık. küçük balıkçımızada selamlar
Şu duruşa, zafer kazanmanın verdiği mutluluğa bakar mısınız... Bir çocuğun yüzünde bu ifadeyi görebilmek için neler vermez insan. Hele bir de kendi çocuğuysa.... Teşekkürler H. Alp bey, yine bizi bizden alıp oralara götürdünüz. Erol kaptanı ve geleceğin biyoloğu Ilır'ı (bence Ilır balığın nasıl tutulduğundan çok anatomisi inceliyordu o fotoğrafta ) yanaklarından öpüyorum. Nice paylaşımlarınızda buluşmak dileğiyle...
Abi bombasın sen ya. Bugün iki konu okudum kaleminden. Ama kalemle kalmaz bu iş direk kalpten belli. Aldın götürdün çok eskilere. Çocuklarını Allah size bağışlasın. Maşallah çok sevimliler. Bizde sizin bayramınız kutluyoruz. Tekrar dan teşekkürler.
Tesekkur ederim Erhan Kardesim. Teveccuhunuz biri bittiginde otekine kosmak icin bana buyuk moral oluyor.Saygilar sunarim.Dahasinda bulusalim. Sevgili Mustafa Once balik dolu masallar, hikayeler paylas onunla. Bizim iki yasinda olan Ilir, daha balik tutmadi ama eline olte aldi.Yemini suya sallandirdi.Hatta oltasini denize bile kaptirdi.Vallahi bu yasta "balik" diyebiliyor. Erol artik pek cok baligin ismini biliyor. Bizim gibi adamlarin cocuklari inan bana aslinda ne yapsak bu ise bulasir. Umarim bu mutlulukla en kisa zamanda tanisirsin. Sevgiyle kal degerli dostum.(misina cektirme fikri cok guzel. Daha kafadan kamisa alismasin) Sevgili Yucel Hem tesekkur ediyorum incelik dolu yorumlarina , hem de senin guzel anilarini okumayi cok ozledigimi belirtmek istiyorum.Arada bir yaz bir tane de okuyalim. Ama belki su anda sezondayiz diye ani yaratmakla oncelikle ugrasiyor da olabilirsin. Neyse. Ne varsa paylasim adina kabulumuzdur, ozellikle senin sevgi dolu yureginden ve essiz tecrubelerinden gelirse... Sevgiyle kal. Tesekkur ederim Mustafa Onlarin asisi genlerde artik. Sabirsizlikla biraz daha buyumelerini bekliyorum. Kamp yapma cagi gelsin cok keyifli olacak. Keyifle kal dostum.Ankarali dostlara selamlar. Insallah Evren'im o da olur, Paylasimimia zaman ayirip, okuyup her zemanki nezaketini esirgemedigin icin ben tesekkur ederim. Keyifle kal.Rastgelsin. Levent Bey Ustadim Buyuk balikciliginiz kadar oldukca da mutavazisiniz. Yakaladiginiz baliklar dudak ucuklatacak tad ve boyda. Hele bunu Memleketimiz sartlarinda yapabiliyor olmaniz beni oldukca umutlandiriyor. Size ve sevgili ailenize saygilar sunarim. Yeni avlariniz olursa hangi kanaldan isterseniz gormekten onur duyarim. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Sevgiyle saygiyla kalin.Rastgele.
Yorumlarin icin tesekkurler Sevgili Naci. Her zamanki degerli nezaketin ve destegin bana dahasi icin guc veriyor.Daha nicelerinde bulusmak umuduyla, sevgiyle kal. Tesekkurler Serkan. Okuyup, degerli yorumunla destek ve nezaket oldun bana.Daha nice paylasimlarda bulusmak umuduyla , sevgiyle kal. Ben tesekkur ederim Mehmet, Ufakliklarda senin ellerinden operler. Allah(cc)'a emanet ol.Saygilarla. Verdigin deger icin cok cok tesekkur ederim sevgili dostum Osman. Dileklerin cumlemize...Insaallah..Gorusmek dilegiyle, mutluluk ve sevgiyle kal. Sevgili Askin Onlar ne isterlerse aslinda gonullerinde neyi arzu ederlerse o olsun. Bizde kendi mutluluklarimizi onlarla paylasip, verebilecegimizi vermeye devam edelim.Ancak benim cocuklar gercekten bu isi seviyor. Bu is olacak gibi. Eger iyi bir deniz biyologu falan olmak isterse biri cok mutlu olurum.Burda cok firsat var bu konuda.Ben onlari kendim gibi degil bir Custo gibi yetistirmek istiyorum.Insallah onlarda siterler. Tabii kendilerinin takdiri. Yorumlarin ve essiz dostlugun icin cok tesekkur ederim. Sevgili Murat, Yakinda sen de insaallah kucuk Huseyinle bunlari yasayacaksin.Hatta kiyidan koseden yasamaya basladin bile.okuyoruz, okumaktan buyuk zevkalarak onun senin ellerinde oldugu kadar bizim gonullerimizde de buyumesine sahit olacagiz. Gozlerinden op arslan parcasinin. Keyifle, mutlulukla kaliniz. Tesekkurler Sennur Zaten o gozlerin ilhami olmazsa bir Baba yasiyamaz ki. Her isimizde o gozlere yakismak, o gozlerde ki buyuyle bulusmak var.Her zamanki degerli destegin ve dostlugun icin tesekkur ederim. Sevgiyle kal. Sevgili Tuncay Abim Ben de ailece tekrar bayraminizi kutlarim.Degerli yorumlarinizla nezaketinizi ve desteginizi esirgemediginiz icin cok tesekkur ederim.Salicakla kalin.Tekrar gorusmek dilegiyle... Sevgili Ahmet Bey, Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sizin gibi dost ve kalender bir kisiligin oglu olmak ve pek cok konu gibi balikcilik yonunuzle de bulusmanin evladiniz icin buyuk mutluluk oldugunu hissediyor ve bu mukemmel iliskinin butun omrunuz boyunca hic bozulmadan sizlerle olmasini temenni ediyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle saglicakla kalin.
Sevgili Murat Bey Paylasimima gosterdiginiz nezaket ve degerli yorumlariniz icin tesekkur eder, ayni dileklerle ben de sizin mubarek Bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Sizden haber alamadim. Yakaliya bildiniz mi o esgali belirsiz baligi? Sevgi ve saygiyla , gorusmek dilegiyle. Sevgili Gokhan Kucuk Balikci ellerinden oper sevgili Gokhan.Insallah hep birlikte buyutecegiz onu.Daha nice baliklarini gorecegiz. Degerli yorumlarin icin tesekkur eder saygilar sunarim.Sevgiyle kal. Ayni sekilde Sevgili Diren, Ben de cok isterim birinin biyolog olmasini.Mubarek Bayramini kutluyor, saygilar sunuyorum.Evlatlar ellerinden oper.Sanirim bu aksam Kizil Kadirgayi bitirebilecegim. Sevgiyle kal. Cok tesekkur ederim sevgili Zeynel Senin yuksek kalbinin verdigi degerdir bunlar.Olmazsa o kalpten gelen burdakinin de hic bir anlami kalmaz. Bu yolda degerli destegini esirgemedigin icin tesekkur ederim.Kalplerimizi birlestirmeye devam. Gorusmek dilegiyle
hüseyin abicim artık senin bu süprizlere alışmamız gerekecek heralde sezona bomba gibi girdiniz desek yeridir. Allah çocuklarınızın yüzünden o gamzeleri hiç eksik etmesin. ne mutlu sizlere..bu güzel bayram gününde daha bi güzelleşti moralim hayal kurmak parayla mı ? erolun yanına kendimide koyuverdim işte tebrikler..
Yetistir abim hüseyin abim yine bomba gibi aciklama hikaye cok sahane gerisi bahane seni bulamadigimizda senin evladi gözetleriz artik rast gele.