Oglumla Balik Kacamagimiz

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. poissonbleu

poissonbleu murat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kocaağız 4kg
    hüseyin bey sizinle görüşmemizden 1 gün sonra burda sel felaketi oldu, bulunduğum şehirde değil ama diğer yerlerde çok sayıda ölü var; nehirin getirdiği toprak nedeniyle deniz kahverengi bir hal aldı ve balığa çıkma imkanım olmadı, gelişmeleri size yazmaya devam edeceğim.
    tekrar görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla...

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Murat Bey cok gecmis olsun. Hic bir sey duymadik.Umarim iyisinizdir. Kendinize iyi bakin. Arada sirada neler oldugundan haberdar ederseniz bizim siz ve olanlar hakkinda merakimizi giderirsiniz.

Gorusmek dilegiyle , saygilar sunarim.

3. poissonbleu

poissonbleu murat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kocaağız 4kg
    hüseyin bey, duyarlılığınız için çok teşekkürler. çok şükür ben iyiyim, aşırı yağışlar genelde kuzey ve orta bölümlerde etkili oldu ve ilginçtir 47 kişi hayatını kaybetti, ilginçtir diyorum çünkü burada yılın 300 günü yağmur yağıyor ve halk buna alışkın ancak bugüne kadar böyle ölüm olmuyordu, bazen aralıksız 24 saat aşırı yağışlar oluyor öyle bir yağış ki bu şekilde türkiye'de 2 saat yağsa büyük felaket olur;bundan 2 ay önce Dean kasırgası olduğunda bile böyle olmamıştı.
    ülkenin tümü ağaçlık olmasına rağmen özellikle nehirlerin döküldüğü yerlerde denizin tabanında yarım metreye yakın çamur tabakası meydana geldi, bir fikir vermesi açısından yağışlardan önce çektiğim bir fotoğrafı da ekliyorum.

tekrar teşekkür eder,saygılar sunarım...

4. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ben tesekkur ederim Engin Bey.Daha nicelerinde bulusuruz insaallah.

Insallah butun hayallerin gercek olur Ahmetim.:) Sezon daha yeni aciliyor.Yapilacak cok is var. Bir trofe avi dusunmekteyim. Kasimda buyuk baliklar kiyilara girmeye baslar.Bir yoklamaya baslamak lazim.Umarim iyi bir bayram gecirmis, pilleri doldurmussundur. Gorusmek dilegiyle, kal saglicakla.

Benim evladin aramiza katilmasi yakindir Ibrahim Bey.:) Gece gunduz baliga gidelim diyor. Firsat bulursaniz buralara kacin da birlikte olta atalim.Simdilik kalin saglicakla.Size de rastgele.:)

Murat Bey gazetelerde hic bir haber gormedim bu konu hakkinda.Umarim durum iiyilesiyordur.Su anda oldukca yogun olmalisiniz.Gorusmek dilegiyle, saglicakla kalin.

5. mrcprz

mrcprz

Favori Kamış:
    D.A.M. 665 FD makina,SHAKSPEARE Potenza kamış.
    En İyi Avı:
    Yayın 4,80 kg Sakarya-Osmaneli
    Allah oğlunuzla beraber daha nice mutlu avlar nasip etsin...rasgele...

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Abi allah evladınzı size bağışlasın 41 kere maşallah.Bende oğlumla vakit geçirmek baba-oğul ilişkisini güçlendirmek maksadıyla genelde balığa götürürüm.Dikkat ettiyseniz genelde balık resimlerimde hep oğlum vardır.Gerçekten çok sevimli bir oğlun var.Allah bağışlasın.

7. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Emrecigim
    Umarim Allah(cc) sana da o zevki tattirir.Yorumun icin tesekkur eder saygilar sunarim.
    Rast gele.

Sevgili Bariscigim
    Cok tesekkur ederim.Sevgili evladinizada 41 kere maasallah.Umarim evladinizi buyumus, aramizda paylasimlar yazarken, enfes baliklarla fotograflarda gormek, kimbilir belki de evlatlarimizi tanistirip ,ailece balik zevkimizi yasayacagimiz gunler nasip olur.Boylece sizi ve degerli ailenizi yuz yuze tanima serefine de bir gun nail oluruz.Her zamanki inceliginizde ,degerli ve dostluk dolu, samimi yarumunuz icin tesekkur eder , saygilar sunarim.

8. mazosit

mazosit ömer demetoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    4 kilo 600 gram levrek
    ALLAH nasip ederse inşallah bende kızım olsun oğlum olsun onunla balığa gitmeyi hep düşlüyorum
    okurken içim geçti bir hoş oldum
    ALLAH bozmasın ne güzel bir tablo maşallah

9. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Degerli yorumunuz icin tesekkur eder, insaallah tez zamanda evlatlarinizla bu mutlulugu yasarsiniz.Gorusmek dilegiyle...

10. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Hüseyin abicim bu mesajı kaçırmışım ve sabahtan beride kendime kızıp duruyorum. abicim tebrik ederim hele hele o güzel ufak doğa dostunu... tombik yanaklarını sıkalım doya doya. çok ama çok güzel yetişmiş bence. inşallah 2,5 yaşındaki kızımıda bende böyle yetiştiririm. Gıpta ile baktım aman nazar deymesin 41 kere maşallah abicim ...

11. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Allah bagislasin Bulentcigim.Insaallah yetisir, insaallah sizinde baba-kiz balikcilik anilarini burda takip etme mutluluguna erisiriz.

Saglicakla kalin, cumleten...:) Kizimin gozlerinden opuyorum...

12. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İlk gün okudum, iki kez mesaj yazdım ve nasıl olduysa gönderemeden illaki bir mani çıktı. Ama ısrarlıyım ve o gülen sevgi dolu gözleri öpüyorum :) Gelecek için umutsuzluk duymuyorum, böyle babalar ve çocukları olduktan sonra :) Çok teşekkür edrim Hüseyin kardeşim :)

13. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevil Hanim tesekkur ederim. Bizim evletlarda insaallah bir gun hasretle size sarilir,
    Sevil Teyzelerinin halini hatirini sorar.Uzun zamandir gorusmedik.Umarim keyfiniz yerindedir.Saglicakla kalin.:)

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Çok isterim, inşallah o günleri de göreceğiz hep birlikte :) Aynı zamanlarda sitede olamıyoruz, o yüzden de karşılaşamıyoruz sanırım. Ama kalplerimiz bir olsun yeter ki, bilelim ki sağlığımız sıhhatimiz yerinde, o bile yeter :)

15. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Aramizda 11 saat fark var,Sevil Hanim.Bu yuzden genelde ben herseyi biraz geriden takip ediyorum. Cok nadir dostlarla ayni zamani yakaliyorum. Can sag olsun. Biz her halukarda gorusmeye devam ederiz. Gorusmek dilegiyle.

16. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    Maşallah

Babası ğibi doğa dostu olur inşallah

17. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Teşekkürler H.Alp Kardeşim Çok güzel bir mesajın çerçevesinde çok güzel bir anı şimdi ( 2009)