Abi maşallah nazar degmesim oltayı cekişinden belli gelecegi balıkcısı benimde var 4 yaşında bir oglum benimde içindeki heves balıga götürmek ama KENE korkusuna götüremiyoruz işte.
bir arkadaş daha dile getirmişti kene korkusunu aslında benimde çekinelerim var bu konuda ama yinede hayatta en büyük zevklerden biri olan balık avından da geri kalmasını istemiyorum. kov kene kovar varmış tatilde balığa giderken oğluma ondan sıkacam.
Allah bağışlasın,talihi geleceği parlak olsun, Ama babası o kamış makara ona cok büyük biraz daha ufağı yormazdı. Harika kareler,devamını dilerim. Sevgiyle kalınız.
oy oy oy oy..... harika bir şey... Yalnız ilerde çok masrafları olur, baba olta, baba balık diye Ne güzel... Allah daha nice mutluluklar nasip etsin...
Koray abi tebrik ederim yakışıklının geleceğin balıkçısı olacağı gözlerinden ve oltayı tutuşundan belli allah bağışlasın, Allah uzun yıllar birlikte Ata'nında çocuklarıyla(torunlarınzla)birlikte güzel avlar geçirmenizi nasip eder inşallah
Koray bey maşallah, Allah nazardan saklasın.Benimde 4 yaşında oğlum var ve Mustafa Kemal gibi oda balık avına alıştı.Sonradan nasıl baş ederiz bilmem.avlarınız ve neşeniz daim olsun.Kayseri den selamlar.
Allah hep birlikte güzel avlar nasip etsin bugün senin onu götürdüğün gibi sen yaşlandığında oda seni ava götürebileceği günler nasip etsin. Benimde tek dileğim beraber avlanama bilmek çoçuklarımla olduğunda (
maşallah nazar değmesin bizimde 2 ay kaldi kismetse dünyaya gelmesine. ama ben 3 yaşina kadar bekleyemem ne zaman elinde çatal kaşık tutabildi ilk hafta sonu vericem eline oltayı
Muhtesem paylasim.Cok ama cok degerli bir babasiniz.Calismaniz icin cok tesekkur ederim. Evladinizin gozlerinden opuyorum. Allah(cc) nazardan saklasin... Cok sevimli ve babasiyla balikta olmaktan cok mutlu... Her sey onlar icin. Umarim bizlerden cok daha sansli, cok daha guzel kismetleri olur... En buyuk baliklar kadar, en essiz kismetler onlara rast gelsin... Hepiniz saglicakla kalin...
işte geleceğin balıkçısı Koray bey tebrik edrim bu duyguyu yaşayıp bizlerle paylaşma zahmetinde bulunduğunuz için. Ayrıca ALLAH analı babalı sağlık ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin İnsanın evladının olup onunla birşeyler paylaşması gerçekten tarifi olmayan bir duygu tekrar tebrik ederim.Ufaklığın elinede olta yakışıyor
teşekkürlerimi sunarım mustafa bey. gerçekten be nim hayalimdi gerçekleştirdim. umarım sizin hayallerinizde gerçek olur
abi bunlar doğuştan balıkçımı şu minik 4 aylık olana bak eline almış makineyi... Neyse Allah Bağışlasın Allah Analı Babalı Büyümeyi Nasip Etsin
Allah ana babalı büyütsün... Biraz havalar düzelsin ben de çok heves ediyorum kızımla ava gitmeyi. paylaşım için teşekkürler.
evlatlarımı Allah kısmet ederse balık doğa tutkunu olarak yetiştirmek istiyorum. bunun için de elimden geleni yapıyorum. büyük oğlumun bir dolap dolusu oyuncağı var ama onlarla oynamak yerine geçen sene aldığım shakespeare sinergy makinayla oynamayı tercih ediyor. bu da beni mutlu ediyor.