Sağolun verdiğiniz bilgiler için.. Peki netten mesela avmarketi.com dan nasıl alışveriş yapılıyo? Yapan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Saygılar..
onur rahatlıkla avmarketi.com'dan alışveriş yapabilirsin. ben son 2 ay içinde 500tl 'den fazla sipariş çektim avmarketi.com dan. çalışanlar cok ilgililer. en ufak bi sorunda sana ulaşırlar yapılacaklara beraber karar verirsin. baska yerler gibi kafalarına göre benzer ürün koyup yollamazlar.. ayrıca bende 10 TL lik bi makine almıştım eskişehirden. bide ufacık bi kamış. motorda devamlı taşımak için. 30'luk misina sarılı makinada. 2 kilodan falza olan sazanlar ve yemli takımlarla kepenez yani tatlı su kefalleri aldım. hiç sorun yaşamadım.markasını sorsan vallahi bilmiyorum
Abi makineyle ilk yüzyüze gelişinde marka-model biyere yazıverirsen iyi olur. Sadece benim için değil malum forumda biçok öğrenci var ve benim durumumda olan bisürü insan var. Teşekkürler şimdiden...
makina konusunda simdi çelişkiye düstüm. REMIXON markası o kesin ama model olarak gövdede TB140 makarada TB40 yazıyo..