Öğrenciye 10-20TL arası makine tavsiyesi

Konu, 'Makineler' kısmında BaLıKSıZ oLMaZ tarafından paylaşıldı.

1. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Sağolun verdiğiniz bilgiler için.. Peki netten mesela avmarketi.com dan nasıl alışveriş yapılıyo? Yapan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Saygılar..

2. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Hiçmi yok yav netten alışveriş yapan:)??

3. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    onur rahatlıkla avmarketi.com'dan alışveriş yapabilirsin. ben son 2 ay içinde 500tl 'den fazla sipariş çektim avmarketi.com dan. çalışanlar cok ilgililer. en ufak bi sorunda sana ulaşırlar yapılacaklara beraber karar verirsin. baska yerler gibi kafalarına göre benzer ürün koyup yollamazlar..

ayrıca bende 10 TL lik bi makine almıştım eskişehirden. bide ufacık bi kamış. motorda devamlı taşımak için. 30'luk misina sarılı makinada. 2 kilodan falza olan sazanlar ve yemli takımlarla kepenez yani tatlı su kefalleri aldım. hiç sorun yaşamadım.markasını sorsan vallahi bilmiyorum :)

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Abi makineyle ilk yüzyüze gelişinde marka-model biyere yazıverirsen iyi olur:D. Sadece benim için değil malum forumda biçok öğrenci var ve benim durumumda olan bisürü insan var. Teşekkürler şimdiden...

5. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    makina konusunda simdi çelişkiye düstüm. REMIXON markası o kesin ama model olarak gövdede TB140 makarada TB40 yazıyo..