arkadaslar uzun ugraslar sonucunda nıhayet uye olabıldım.ruyasında bıle balık avlayan bır ınsan olarak sadece avsılık konusan ınsanların ortamında bulunmak cok guzel.ben ozellıkle tatlısu alanında .yayın avında ıhtısas yaptıgımı soyleyebılırım.butun uye arkadaslara merhaba. sıteyı kuran arkadasların ellerıne saglık .
Murat Hoşgeldin.. İmza ayarı, tanıtımı herşeyi ile 4/4 lük bir giriş yapmışsın.. Helal olsun.. Bol avlar dilerim..Rastgele...
sagolun arkadaslar ağabıler.dedıgım gıbı yaklaşık 1 aydır uye olmaya ugrastıgım ıcın sıteye yabancı degılım sureklı takıp edıyorum.kurallarada uymaya calışıyorum.ayarlar konusundakı hassasıyetıde bıldıgım ıcın dıkat etmeye calıştım.ınsallah bundan sonra sureklı bılgı alıs verısınde bulunuruz.
arkadaslar dısıplın omemlı degılmı.avcılıgın bası dısıplın degılmı.boyle bır sıte ınsallah uzun yıllar devam eder.çunku buyuk bır acıgımızı kapatıyor.özellıklede benım gıbı tayıncı bır ınsanın turkıyenın neresınde ne var öğrenmesı ıcın ,herhalde sıtenın uzun soluklu olması ıcın kurallara uymak şart