Okuma Avenger Av30a 7 Bb

Konu, 'Makineler' kısmında pirana19 tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Trio 30 ve 40 arasında karar verememiştim ilk başta. İkisi arasında 20 gr. kadar(30luk 290gr, 40lık 310 gr.) bir fark var ve büyüklük olarak da çok birşey farketmiyor. 40 lık olanı drag olarak 1 kg daha fazla ve makaranın misina kapasitesi daha fazla olduğundan tercih ettim. Hem spin hem de yemli avda kullanmaya daha uygun gibi geldi bana.
    Trio ların bence tek eksiği yedek makara olmaması. Ama onu da bendeki 40 lık Salina' ya bir yedek makara daha alarak (10tl) çözdüm. Her ikisinin de makaraları hem özellik hem de boyut olarak birbiri ile uyumlu.
    Okuma' nın en sevdiğim yönü ise fiyat ve garanti politikası. Yurtdışı ile aynı fiyatlara alabiliyorsunuz. Üstelik garanti ve parça konusunda da Cengiz balıkçılık dünyadaki diğer distrübütörlerden bence bir gömlek üstteler. Türk esnaflığının güzel bir örneği bence.
    Sağlıcakla kalın.

2. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB

Okuma kalitesini ve Cengiz balıkçılık farkını az çok biliyorum . Geçen sene oradan Okuma Powerliner makina ve Lineaeffe turnafresh kamış almıstım. Kendin dahi kırsan makinayıu yolla bize demişlerdi...

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Serhat kardeş, Powerliner çok güzel bir makinadır, güle güle kullan. Ben de 865 modelini almıştım geçen senelerde ve makina halen ilk aldığım günkü gibi, beni hiç üzmedi. Baitrunner özelliği olan makinalar içinde hem fiyat hem de performans ve kalite olarak alınabilecek en iyi makinalardan biri diyebilirim.
    Sağlıcakla kal.

4. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Lineaeffe sprit surf 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    bende dün okuma AVENGER av65 aldım. çarşamba günü elime ulaşır herhalde. Çok merak ediyorum acaba nasıl çekişi var =) Kamış olarakda lineaffe sprit surf 3.90 aldım . ikisi bir iyi uyum sağlarlar herhal =)=)