Okuma Cedros Tele surf kamis 450cm

Konu, 'Kamışlar' kısmında İstinyeli tarafından paylaşıldı.

1. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin Kardeş,

2. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    En uygun yerde bile adam en son 250,ye bıraktı...burda 220 dıyor....birde bir arkadas cok guzel demıs,en ıyı atarı 100,150 demesi düsündürücü,,banada öyle geldi...yada ne bilim...gerci 250 attıgımız yok en kralı 200 atmıslıgım var...bunda ne ne degıldır kullananlar yazarsa durumu sevınırız

3. 3182

3182

İşte burası türkiye öyle şeyler olurki burada şaşarsın. Geçen gün facebookta istoçta bildiğim bir firmanın bir ürünün reklamı oldu. İşte falanca üründe kampanya şu kadar şu tarihe kadar. O günde istoça gidecektim. Bir taşla iki kuş ne güzel onuda uğrar alırım dedim. Gittim selamün aleyküm > ve aleyküm selam > felanca ürün ne kadar şu kadar. Ne? Ama internetde şu kadar diyor. O internetden alırsanız. Yav buraya kadar gelmişim o fiyata alamazmıyım. Hayır alamazsınız.

Dışarı çıkıp çok güzel kelimeler saydırdım. Burası türkiye ya sevicen ya terkedicen.
    Terkedemediğimize göre seve seve .:D anladın sen onu.

4. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Açıkçası o fiyat bana mantıklı gelmedi, 2 aydır bu kamışı takip ediyordum, geçen ay niyet ettim almaya, Cengiz balıkçılığa gittim, ellerinde Cedros, un hiç bir modeli kalmamış, oradan bi kaç yere telefon açtık sadece karaköydeki Spotbalıkçılıkta varmış, geçtim karşıya ellerinde 4.20 si varmış, 232 liraya aldım, 80 lira kadarda bonusum vardı sırf onlar yanmasın diye o gün aldım:)
    Neticede telefonla stok sormadan nette hiç bir firmadan ama hiç bir firmadan hiç bir ürün almayınız, paranızı geri almak için bazen günler bazen aylarca uğraşırsınız...

Gelelim kamışın performansına ;

Merak edenler için söyleyeyim kamış sadece 300 gr. atar 100-200 gr diye belirtiliyor ama kimse 150 den fazlasını tavsiye etmiyor, bende en iyi varım mesafesini 150 ile aldım 170 gr ile denemeye çekindim açıkçası 230 lira veripte daha ilk atışta kırmayalım, bu pazar 8 saat kadar sürekli 125 gr. kurşunla çalıştım istavrit ve arkasından 150 gr kurşunla rapala zerre yormadı.. Ayrıca 150 ile atarken bile bir kasılma kesinlikle hissetmedim, sanki ve coşkuyu der gibi havası vardı:)

Bana o gün spotta 200- 300 lira aralığında shimano önerildi, ama ben ısrarla bu kamışı aldım, sebebi; arkasında cengiz balıkçılık var, bir parçasına bi şey olsa biliyorumki Cengiz hemen değiştirecek, e shimano da ne olacak, garantili bile olsa aylarca parça bekleyecem, olaki kullanıcı hatası dendi, kamış kadar belki tamir masrafı verecem.

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ne demek istedigini anlayamadim kadem abi. Magazada pazarlik yapar en kötü hediyesi olur kilifdir takimdir sahtedir falan diye söylemistim. Genelde öyledir yani

6. 3182

3182

O işte her esnafta olmuyor. Mağaza dan yüz yüze alışveriş daha avantajlıdır tabiki ama işte yaşadığım olayı anlatmak istedim. En güzeli yurtdışından getirtiyorum artık her bişeyimi. Ancak kurşun alıyorum buradan.

7. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    dogru yedek parca onemlı..ama kımısıde koyde nehırde atılan tahta sopadan farkı yok dedı...parcalımı teleskopıkmı sızınkı..ben parcalı dusunuyorum da guvenemedım nıyeyse

8. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    birincisi kesinlikle parçalı, çok sert bir kamış evet ama balığı hissediyorsunuz. Yemli avlanmaya uygun değil, uzak atım yemlide balık alim derseniz aldanırsınız çünkü 150gr dipteyken bile ucu çok az eğiliyor. Cengiz Balıkçılığın da tavsiyesi rapala ve çapari ile ava uygundur. Kamış gayet incedir, ama sertliği güven veriyor. 170gr max atılması gereken ağırlık bence o kamış için.

9. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Teleskobik, tahta sopadan farkı yok diyen ya hiç kamış görmemiş, yada turnafresh ile karıştırmış sanırım :)

Gidin elinize bir alın ondan sonra yorumunuzu alalım...