okuma octana 40 ve Rapala Maxrap

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında i_levent tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    abi tatli suda da calisir:) netten izliyorum devamli:) ufak bir animi anlatayim,avin son atislari umut sifir,saat 8 olmus günes tepe dehihi basladim popper u patlatmaya,ama nasil cekiyorum,sanki kollarim hissediyor bunu ama ben farkinda deyilim,bir cakti sahteye baligin %85 lik bölümünü gördüm:D cakmasi ile geri dönmesi bir oldu,misina sirt hizasinda kaldi,30 40 saniye kadar kasili kaldi,sonra misina kesildi,net 5 kilo vardihihi sahte agzinda gitti, böyle hulb hulb hulb derkennn catttt:D

ben bir video cekeyim sezonda bak sen üstü küflenmis popper sahteler nasil tükeniyor:D sendeki ile 60cm lik baracuda almistim kisinhihi
    buraya mesaj attigim günün aksami gecesi hic uyumadim,tv seyrettimhihi kanki dedi haydi baligahihi ben dedim hic uyumadim olmaz diyorum kanki zorladi dayanamadim,meraya vardim,pembe ryobi yi karsiladilar 3 kez vurus oldu takilmadi,pesinden dam sahteye aynen yine takilmiyorhihi su üstüne gectim,baracudaymis onlar gördümhihi ama nasil saldiriyor su üstüne:) 50 60cm lik baracudalar,aralarinda kücükleride var,suyu yararak bir saldirisi var,adrenalin tavan:D jaws gibi aynihihi ,yandan saldirmalarina ragmen bir tanesi adam akilli oturmadi kancayahihi sifir cektim :cool:
    baracuda arkadan saldirirsa kolay yakalaniyor sahteye,yandan saldirirsa 2 ignenin arasindaki boslugu isiriyorhihi bunu bizzat gördüm bir kac kezhihi en netini önümde sahteye atlarken gördüm,2 ignenin arasindaki bosluga isirik attihihi
    vel hasim uzun bir aradan sonra iyi karsilandim ama nasip deyilmishihi gaza geldim bu ani sizlerede yasatacagim:thumb:

2. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    abi gaz gaz nereye kadar, şiştik valla banghead bizim bebeye verdiğim gaz ilacının şişesini dikeceğim tepeme, diğer türlü çözemeyeceğim bu gaz sorununu, bidene levrek yakalasam rahatlayacam ama yok yok... şu alacağım sahteler tek umudum oldu, bi dengine düşürsem (hanımdan korkmasamhihi ) maxrap 11 cm serisinin tamamını indirecem çantaya, bakalım, zamanını kolluyorum, yakalamam lazım, takıntı oldu, kadir abim fantazi peşinde :laughing: kendisine allahtan bol kısmetler diliyorum, yanında kendime de çok değil seyrekte olsa bir levrek diliyorum, amin :laughing:

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    maxrap dan en fazla 3 renk al,şayet alırsan,duel hardcore,3 kalem de ondan al;)
    3 5 de su üstü aldınmı tamamdır bu işhihi levrek için pek umutlu deyilim bu aylar:) onu bulabileceğim yeri biliyorum lakin,gece suya girmem lazım,gerçi yeni malzeme geldi önceki gün,kasık çizme, 5 6 tane sahte,belli olmaz gece o dediğim yere gidebilirimhihi

verdiğim linkde adı geçen tulumun çizmesi yandan açıldı,bende iade ettim,onun parasına yeni malzemeler aldım:)
    yeni av raporunda onlarıda yayınlarım,dün kıl payı kurtuldu güzel bir baracuda,aldığım su üstü sahtesine atlamıştıhihi
    60tl lik tulum çizme 1 yıl kullandım hiç birşey olmadı,200tl lik Shakespeare tulum 1 ay içinde,yapışkanlı yerinden açıldı o zoruma gittihihi neyse ben kaçar,bir aksi durum gelişmezse,yarın rapor açabilirim :)

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=45136

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi ne güzel anlatıyon ya:eek: Videoya gerek kalmadı nerdeyse...:D
    Gaz işi tamam. Sen video çekip, poperlar tükenmeden versene bir tane slim yapılı poper linki alam. :D Antalya'da da ne baraküda var hayret...
    Şans eseri bende yakaladım sırtıyla bir tane. Maxrap fb 11 cm yakaladı. Dediğin gibi arkadan saldırmıştı. Sahtenin arkadaki 3lü iğnesine alt çeneden yakalanmıştı.
    Nasıl ne hızda çekiyon bi de video çekebilirsen abi, bizde buralarda zıplatırız gari... :D

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu gün bir tek vurus bile alamadimhihi zira balik yoktu,oysa ben hazirlikli gitmistim,hevesim kursagimda kaldihihi sabah yine yokluyacagim,gününü denk getirmem lazimhihi ülkemizde online satis sitelerini gezsen 10 cesit anca bulursun popper türü sahte,öyle tahmin ediyorum:) bende de hemen hepsi varhihi popper avi vakti zamani gelince,ayri bir baslikda popper üzerine paylasimlar yapariz:) suanda popper a atliyabilecek balik,denk gelirse akya yahut hem cinsleri atlar:) baracudayi kandirmaya calisacagimhihi agzina göre popper sahteleride az önce hazir ettim:hungry:
    baracuda nin ufaklari var burda cogunlukla,60 70cm 40cm 50 cm arasi,cok daha irileride vardir mutlaka ama muhtemelen daha icerdedirlerhihi zargana ceker gibi cekiyoruzhihi

6. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    gıpta ediyorum abi sana, avcı balık avcılığı fantazisinin zirvelerinde turluyorsun, tebrik ediyorum :)

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sagolasin kardesim tesekkür ederim eyvallah:) ben böyleyim kafayi taktimmi icine girmem lazim hadiseninhihi

bu sabah yine gittim 1 saat 45 dakikalik uyku cekerekhihi yine hüsranhihi günes yükselmiye basladi,bende levrek icin aldigim catal kuyruk silikonu deneyim dedim,o ara baracuda gelmis,dipte hoplatirken tasa taktim sandim,kurtardim birdaha takildi,yine kurtardim bir daha takildi,megersem baracuda atlayip duruyormushihi 7 8 kez atladi alamadi,zokali silikon idi,bir türlü oturmadi kancahihi son saniye hevesim acildi,yeni aldigim sahtelere baliklarin ragbet göstermesi icimi ferahlatiyorhihi ,sabah yine mekandayimhihi ya nasip:rolleyes:

8. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    haadi bakalım, alışkın olduğumuz üzere senden bol kısmetli raporlar bekliyoruz abi haberin ola :thumb:

9. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Ben 13 cm fayu ve fpgh alacağımda fpgh bulamıyorum Mersin de abi. Senin bildiğin biyer varmı nerden alayım bunu?

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Kadir abi, sayende yeni bir popperım oldu :) Malzemeciye girdim hafta sonu, girmez olaydım. :( Baktım Usami'nin slim yapılı popperı bana bakıyo. Bende ona bakmaya başladım. Biraz bakıştıktan sonra sezonunda olur, olmaz diyerekten bir tane aldım. Videoya bilem gerek kalmadı yani. :D
    Başka da almam, aha da buraya yazıyorum. :D

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    gece eve geldigimde,yorgunlukdan bitiyordumhihi dolaysiyla bir sabah ara vereyim dedim,bu gün hazirliklarimi yaptim sabah meradayim kismetsehihi

soru bana ise,o taraflarda nerde olur bilemiyecegimidk nett den siparis ver bence:) avburada.com.avdeposu.com avmarketi.com.anadoluavmarketi..com.avpazarim.net
    bu sitelere bak derim.
    bu sahteyi aldin sanirimhihi alistirmalar yap baliga gittiginde:) hayirli olsun;) emin olmadigim kuyuya inmemhihi ;)

http://www.avpazarim.net/_A3-3427-usami-combo-pop-100f-12-1-gr-maket-balik.htm

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Kadir abi
    Evet bu sahte :thumb: 578 kodlu olanını aldım.;)
    Nasıl yüzdürecem bilmiyorum ama.:p
    Sanırım kesik kesik, kısa çekişler yapacam değil mi?
    Suyun üzerinde hafiften hoplaya hoplaya gelecek sanırım.
    Rapala Skitter Poper'ın videosunu izlemiştim. (Korku filmi gibi olan video)

13. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    kardeş, maxrapın çeşitli modelleri var ama benimde almak istediğim bu modelleri bende göremedim, ama diğer modelleri olan yerleri getirtip getirtemeyeceklerini sorabilirsin bence, ya da olmadı kadir abinin dediği gibi netten spariş verebilirsin...
    Kadir abicim sabah heyecanla bekliyorum raporunu, bende yarın mersin silifke tarafına gideceğim birkaç günlüğüne, bakalım orda balık varmı :) özellikle levrek için at çek yapacağım, eğer bi icraat olursa haber veririm, gerçi hoş maxrapım henüz yok ama, iş yapacağını umduğum bikaç tane strikeprom var, umudum onlara artık şimdilik... dip oltası da deneyeceğim, dişe dokunur bişe denkgelirse reeling bir rapor da ben açarım artık :) innnşallah... :) Rabbim bak çok hevesliyim, duy sesimi :laughing:

14. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Soru sana değildi Kadir abi arkadaşaydı... Bugüm çarşıdakilere ve soğuksu karakolunun olduğu sokaktaki 3 bayiye de sordum. Yok diyorlar bizim maxrap e...

15. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

ilhami kardeş inşllah boş dönmezsin.bu aralar taşucu iskelesinde turna var ama vurmuyor.yemliyede birşey vurmuyor ama kısmet.rastgele

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    evet kesik kesik kisa cekisler,dilersen hizli cekebilirsin,ben sadece bir kere agir tempoda 20 cm lik ispendek yakalamistim,onun disinda genelinde poff poff latip yakaliyordum,tempo biraz hizli..suyun üstünden hoplaya hoplaya gelmiyecekhihi ,agzi ile su fiskirtacak sekilde cekeceksin,onun icin net video cekerim;) tatli su da,tatli su baligi icin hizli cekmeye gerek yok,ama durum tuzlu suda degisir;) hele lüferde filan ucuracaksin bak sen adrenalinehihi
    bende bu gün carsiya gezmeye gittim,bir paket catal kuyruk silikon balik aldim,13cm boyundahihi aksiyonunu tam verdirirsen cok zevkli oluyorhooked
    vallah dün sert poyraz vardi,sabah suyuna dinmedi,gitsemmi gitmesemmi derken,denize dogru bakinca,dolunayin batmadigini gördüm,tam denizin üstünde idi,hal böyle iken hevesim kacti,ama sabah gidecegim,cok ara verdimhihi

river98 yoksa sende riversea buble pen80 al;) oda cok güzel bir sahte,hem river98 gibi metrelerce öteden bilye sesini duymuyorsunhihi atimida cok güzel,aksiyonuda güzel;) hd13 yoksa digerleride uyar:)

17. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    sen nediyon, millet gulmesin diye max rap atmiyorum mersinde, cok buyuk diyorlar. herkes 5 cm lik guccucuk gucucuk sahteler atiyorlar, onlarda bir yere gitmiyor.
    1 yildir ben de at cek le ugrasiyorum mersinde denizde bir turlu balik tutamadim gitti