Okuma Powerliner PL865 hakkında ?????

Konu, 'Makineler' kısmında alicanbey tarafından paylaşıldı.

1. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    arkadaşlar okuma powerliner pl865 makine hakkında yardımınıza ihtiyacım var.bu makinanın iki çeşidimi var aceba.bir metal çevirme kollu olanı var birde siyah kollu olanı var.ayrıca metal kollu olanın çevirme kolunun sıkıştırma vidasının hemen altında kocaman yazıyla ''EOS'' yazıyor.ben bu makineden 2 tane aldım ama ikiside kolu sıyah olan yanı ''EOS'' yazısı olmayan modelden.en kotusude kullandım ve beklediğim performansı alamadım.100 gr kurşunu bile çekerken zorlanıyor.7 bilyalı ve okuma kalitesi olmasına rağmen 3 bilyalı daiwa crosscast s 5000 ondan cok daha performanslı.makinanın çakma olma ihtimali varmıdır.kullanan yada bigis iolan arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim.

2. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Bende bu mak. kullanıyorum.alırken araştırmıştım özelliklerinde eos dişli sisteminden bahsetmiyordu.ama benimkinde eos dişli sistemi var.Çakması olacağını sanmıyorum.kendi sitesinden bakmıştım bilgilere orda da bahsetmiyordu.birde formda ben alırken 7 bilyalı değil diyorlardı.Aceyip bir durum.içini açıp inceleyisim geldi :laughing: .bende 100-180gr kurşun kullanıyorum çekişinde problem yaşamadım.Benimde merak ettiğim şu konu var;

Aldığımdan beri örgü sarmadım,bu aralar onada örgü sarmak istiyorum.Sarım şekli güzel duruyor ama örgüde nasıl olur?

3. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    ben EOS dişli sisteminin ne işe yaradığını bilmiyorum açıkçası kullanırken zorlanması benı rahatsız etti ve internetten araştırayım dedim tatmin edici bilgiler bulamadım.sonra resimler dikkatimi çekti şüpheye düştüm.bu konuda bilgisiolan arkadaşlar yardımcı olailirse sevinirim.eğer bir sorun varsa yada ikna edici bir açıklamayapan arkadaşolursabende aldığım yere götürmeyi düşünüyorum.yardımlarınızı bekliyorummmm

4. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    internette resimlere baktım bir çevirme kolu metal olanı var birde çevirme kolu siyah olanı var.ayrıca metal kollu olanın çevirme kolunun sıkıştırma vidasının hemen altında kocaman yazıyla ''EOS'' yazıyor, siyah kollu olanda EOS yazısı yok.ilgisi bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

5. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    Makinanızda şu sorun olabilir sadece misina sarım klavuzunda oksitlenme söz konusu olabilir veya klavuzun içindeki rulmanında sorun olabilir.klavuz yüzüğünü bi elden geçirin ince sıvı yağla daha olmadı cengiz balıkçılıkla irtibata geçip kargolayıp yaptırabilirseniz. bu zorlanma makinayı aldığınızdada varmıydı yoksa sonradanmı oldu.

6. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
  7. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    Makinayi sifir aldim ve ilk kullanimda farkettim bu sorunu.aldigim yeri yazip kotu reklam yapmak istemiyorum cunku gayet ilgili ve yardimci kisilerdi.ayrica klavuz rulmaninin icini acmadim ama distan tertemiz ki zaten makine sifir.yazmis oldugum iki makine arasindaki farki bilen arkadasim yok sanirim.bence sorun bu iki fakta gizli ama bunu bir bilenin aciklamasi lazim.yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.