Bu gün aldım ve şu an karşımda bana bakıyor Tabiiki bu konuda son noktayı koyacak olan Değerli büyüğümüz Vedat Ağabey dir,salina benim şahsi tercihim...
Sevgili Ziyaettin Raw 65 ve Salina 8000 makaralarını son avlarımda devamlı kullanmaktayım. Herikisindende memnunum. Raw 65'in surf kamışla sahil yemli Çupra avlarımda bana biraz avantaj sağladığını söyleyebilirim. Zira iddialı uzak atışlarda,bir miktar daha uzağa erişmenin kıstaslarına daha uygundur. Şöyleki;Bir surf kamış olabildiğince ince yapıda olursa,makaralar surf kafa olursa,makaraların çapı daha az olursa,bütün bu faktörlerin her biri birkaç metre avantaj sağlarlar. Raw 65 bu bakımdan daha uygundur.Zira saydığım noktalarda savururken rüzgar direnci sözkonusu olduğundan Raw 65'in genel yapısı bu faktörlere biraz daha uygundur Salinalara nazaran. Sevgiyle kal
Ağzına sağlık Vedat bey, Teşekkür ederim Halil bey Cengiz Balıkçılıkla görüştüm Salina 16000 gelmiş bu konuda yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Raw ve salina drag güçleri pek fark yok denildi zira salina 10000 ve raw 65 her iki makinede bizde mevcut olduğundan sorun yok Görüşlerinizden dolayı siz sevgili dostlara teşekkür ederim.