Okuma safina X-Telespin (300cm) + Okuma Octana OT-55 set

Konu, 'Takım Çantası' kısmında YASİN BOZKURT tarafından paylaşıldı.

1. YASİN BOZKURT

YASİN BOZKURT YASİN

Favori Makine:
    Okuma Octana 40 -- Okuma safina x 270cm-Okuma Carp Misina-Savagear Sahteler
    En İyi Avı:
    Turna-1.5kg-60cm
    Teşekkür ederim Murat bey kafam karıştı. Turnada kullanabilceğim okumanın hangi spin takımını almalıyım peki ? Teşekkürler.

2. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Ben şahsen teleskobik spin kamışı önermem.İster 2.70 lik ister 2.40 lık olsun.Makine olarak okuma trio 40s ve ya 40 çok güzel fakat fiyatı farklı.Bende var çok memnunum.Makine çok güzel ayrıca shimano çeşitlerinin ve sproların 40 lık ve ya 30 luklarına bakabilirsin.Spro passion 730 var bende.Şimdiye kadar dip avlarımda canını çıkardım banamısın demedi.Kalaması bence aynı fiyat shimanolara göre daha güzel ve daha hassas.Spronun modellerine bir bak derim.Nasıl olsa tatlı suda kullanacaksın.Spro'nun tuzlu su koruması tuff body olmayanları gayet hesaplı.
    Özetle fiyatları aynı ise bence spro>okuma>shimano yani aynı fiyatlı ürünlerde ilk tercihim spro.Rastgelsin Yasin.

3. YASİN BOZKURT

YASİN BOZKURT YASİN

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-1.5kg-60cm
    Teşekkür ederim. Bu bahsettiğiniz mağzanın yerini tam olarak tarif edermisiniz ? İnternetten bişey alamıyorum gidip elleyip kamışı bi açıp makinanın kolunu bi çevirip almam lazım. Ha bide esnafla fiyatta çekişmek lazım tabiki. :D hihi

4. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Yasin, şimdi reklam olacak belki kurallara aykırı olabilir.Onun için tarif etmeyeyim.Gerçi bir önceki mesajımda tarif etmiş bulundum ayrıca Volkan bey de tarif etmiş.
    Oraya gidince benim selamımı söyle Antalya'ya taşınmadan önce onlardan alışveriş ederdim.Pazartesi akşamı da onlardan sipariş sahte böcek ve meppslerim bu gün elime ulaştı.Kusura bakmasınlar Ankara'ya gelip uğrayamadım.
    Ayrıca Sincan'a gidersen konukçu silahçılığa da selamımı söyle,Bayram beni tanır.Ostim'den Barbaros İzmir'e memur olmuş dersin işsizlikten kurtulduğuma sevinir.Ayrıca Bayram'da spro çeşitlerini bulabilirsin.
    İyi akşamlar.İnşallah güzel bir takımın olur...

5. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Okuma salina sea spin 2.40 10 40 atarlisini arkadasim kullaniyor sert aksiyonlu ve elinize aldiginizda guven veren bir kamis 2.70 ve 3.00 uzunluklari düsünülebilir:) okuma trio 40s bende bar gayet memnunum devri yuksek olmasi su ustu calismaya olanak taniyor fazlasiyla. En önemliside parca sorunu yasamiyorsunuz. Gecenlerde kalama vidasini kendi hatamdan dolayi disli atlattirdim. Aradim Cengiz balikciligi sorgusuz sualsiz kalama kapagini yolladilar. Bence en onemlisi bu! Kullanici hatasi dahi olsa hic sorgulamadan parcayi gonderiyorlar:) ama illaki atar araligi yuksek olsun diyorsaniz Shimano Nexave Gametype 2.70 15-85 atarlisini dusunebilirsiniz. Fiyati olarak pahalidir evet kabul ediyorum ama yazilanlara baktigimda baligi kiyilamaktan falan bahsedilmis, ben speedmaster game type kullaniyorum ve hic bir kaygim yok eminim kamistan cunku:) seciminiz ne olursa olsun simdiden hayirli olsun:)

6. YASİN BOZKURT

YASİN BOZKURT YASİN

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-1.5kg-60cm
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Okuma octana 40 ve okuna safina x 270 parçalı kamış almaya karar verdim ve siparişi verdim.

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    O makine yerine daha hafif spin bir makine tercih etmenz daha iyi olurdu.