okuma salina seaspin kamış hakkında

Konu, 'Kamışlar' kısmında muratmurat tarafından paylaşıldı.

1. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Valla kardeş bende çok aradım ama bulamadım ya :( Sadece bu yabancı sitede bulabildim onada güvenirmisin bilmem. Bende 2 gün önce ilk defa bu siteden (ebay) alışveriş yaptım bakalım sonuç ne olacak :) Ama gerçekten eşinin gözlerini parlatacak bir hediye olur diye düşünüyorum :D

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390178904423#ht_2233wt_859

Son düzenleme: 14 Nisan 2010
  2. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    ayni fikirdeyim nerede ise ayni seyleri yapmisiz bende bir elime salinayi bir digerine nexave yada catanayi aldim.. bu okmada tavsiye edilen ne oldugunu anlamadim. shimanoda M MH ML gibi sertlik dereceleri vardir belki ama bu kamis gercektende bana cok kaba geldi.. eve geldigimde benim kendi lineaeffe sflex 5-30 gr atarli kamisimi denedim. hayiir okuma salinayi kesinlikle kaba buldum ama 65 tl fiyat mi onu alinabilir kiliyor. ustalardan yorum isterdim..

3. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    http://www.cengizbalikcilik.com/index.php?job=haber&haberid=97

4. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    kamışın esnek olması mı daha iyidir ? esnek spin kamışlarla at-çek uzak mesafeye atmak mümkün değil. shimano'da çoğunlukla spin için MH ve H aksiyonlular tercih ediliyor. Okumanın bu kamışını görmedim ama fiyatı bence pahalı.

5. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Shimanonun spin kamışlarıyla okumanınkini karşılaştırdığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı zannediyorum. Sonuçta sert aksiyonu olan bir kamışla 15-16grlık sahtenin pek bir uzağa atılamayacağını düşünüyorum..

6. barbossa

barbossa Ali Nihat

Favori Kamış:
    okuma v-system,lineaeffe s-flex
    Bu kamış hakkında fazla söylenicek söze gerek yok bence;kalitesini tartişılmaz düzeyde iyi,performansı konusunda kullanan arkadaslar yorum yaparsa daha sağlıklı bilgiye ulaşmış oluruz..
    bir diğer konu ise;kamışın ucu kaya ya takılmış rapalayla çıt diye kırılması pekte inandırıcı değil..