Valla kardeş bende çok aradım ama bulamadım ya Sadece bu yabancı sitede bulabildim onada güvenirmisin bilmem. Bende 2 gün önce ilk defa bu siteden (ebay) alışveriş yaptım bakalım sonuç ne olacak Ama gerçekten eşinin gözlerini parlatacak bir hediye olur diye düşünüyorum http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390178904423#ht_2233wt_859
ayni fikirdeyim nerede ise ayni seyleri yapmisiz bende bir elime salinayi bir digerine nexave yada catanayi aldim.. bu okmada tavsiye edilen ne oldugunu anlamadim. shimanoda M MH ML gibi sertlik dereceleri vardir belki ama bu kamis gercektende bana cok kaba geldi.. eve geldigimde benim kendi lineaeffe sflex 5-30 gr atarli kamisimi denedim. hayiir okuma salinayi kesinlikle kaba buldum ama 65 tl fiyat mi onu alinabilir kiliyor. ustalardan yorum isterdim..
kamışın esnek olması mı daha iyidir ? esnek spin kamışlarla at-çek uzak mesafeye atmak mümkün değil. shimano'da çoğunlukla spin için MH ve H aksiyonlular tercih ediliyor. Okumanın bu kamışını görmedim ama fiyatı bence pahalı.
Shimanonun spin kamışlarıyla okumanınkini karşılaştırdığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı zannediyorum. Sonuçta sert aksiyonu olan bir kamışla 15-16grlık sahtenin pek bir uzağa atılamayacağını düşünüyorum..
Bu kamış hakkında fazla söylenicek söze gerek yok bence;kalitesini tartişılmaz düzeyde iyi,performansı konusunda kullanan arkadaslar yorum yaparsa daha sağlıklı bilgiye ulaşmış oluruz.. bir diğer konu ise;kamışın ucu kaya ya takılmış rapalayla çıt diye kırılması pekte inandırıcı değil..