ilk resim denemesi [IMG] [IMG] [IMG] arkadaşlar şimdi sırageldi bu balıkları yakaladığımız zamana bu anı sizinle paylaşmak ve yaşamak istedik.............. ogün balık için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. akşam saatlerinde saat 5 gibi kasnaklar (50 mt misina,4 numara mustad çapraz çelik iğne,sardalya yem) yeterli çoğunlıkta takımları hazırladık. hava kararmadan yarım saat evvel küçükkuyu limanında yerimizi aldıkliman birhayli kalabalıktı yaklaşık 30 balıkçı avlanmak için hazırlıklarını yapmıştı ,oltalar denize bırakılmıştı bizde 8 kasnaktan oluşan takımlarımızı suya bıraktık derken, aradan ancak 1 saat geşmiştiki yanımızda bulunan balıkçının oltası birden yürümeye başladı arkadaş büyük bir heyecanla oltaya sarıldı birden bağırmaya başladı'çok büyük çekemiyorum' diyordu o sırada benim arkadaşım olan mutlu birden adamın elinden oltayı aldı ve balığa yol verdi yaklaşık yarım saat balığıdenizde yorduktan sonra ufak ufak çekmeye başladı bana da ünal kepçeyi hazırla balık büyük dedi. ve ben kepçe elimde heyecanla bekliyordum, balık suyun üstüne vurduğunda balığın büyüklüğünü görünce müthiş bir heyecan sardı mutlunun kenara getirdiği balığa kepçe elimde bir dalış yaptım tek hamlede kepçeyi daldırıp yaklaşık 7.3 kg olan o gecenin en büyük balığını çıkarmıştık. ama balık bizim değil hemen yanımızdaki oltaya vıurmuş ve biz herzamanki gibi balıkçılık ruhumuzun vermiş olduğu yardım severlikle gereken yardımı yapmıştık . bu müthiş hetecandan sonra biz oltalarımızın başına döndük. o balık bizi inanılmaz heyecanlandırmıştı.arada biraz zaman geçti biz etrafla ilgilenirken bir baktık oltalarımızdan biri yürümüşhemen oltayı aldım balığı ufak ufak çekmeye başladım baktığımda balığın çok büyük olmadığını anlamıştım(yaklaşık 2.5/3 kg) bu arada şansımızda açılmaya başlamıştı ben bu balıkla uğraşırken diğer oltalarda yürümeye başladı. aynı anda 3 oltamıza balık burmuştu ben olyatı cekerken mutlu ve zafer diger oltalara daldılar.biryandan seslerbirbirine karışmıştı müthiş bir heyecen vardı limandaherkes başımıza toplanmıştı yaklaşık 30 dk lık uğraştan sonra balıkları sudan cıkardık herbiri yaklaşık 2.5/3 kg dan olmak üzere 3 balık bianda gelmişti sevinçten ağızlarımız kulaklarımıza varıyordu. bu heyecanın muhabbeti sanaha kadar devam etti ayrıca aynı ölçülerde sabaha yakın bir balık daha çektik ve herkese bir balık düşecek şekilde kısmetimizi almış olduk bu arada yaptığımız araştırmalar sonucunda küçükkuyu , gürpınar mevkii balıkçı gemilerinin barınağıolduu için levreğin her zaman bu kesimlerde oldupunu bildiğimiz için bu yıl gene bayramda aynı bölgelere avlanmaya gideceğiz burdaki maceralarımızıda gene sizlerle paylaşacağız inşallah