Herkeze selamlar Dün akşam arkadaşlarla Çubukluya gittik. Genelde iyi av veren bir yer ama ben deniz bahtsız bedevi :) Bu sene gerek işlerden gerek kısmetsizlikten bi türlü balıkla tanışamadık. Şirketten geç çıktığımızdan saat 8:00 gibi anca evden hareket edebildik. Giderkende aramızda ordakilere sorarız balık yoksa termosumuzdaki çayı içer döneriz diye konuştuk ama oda ne :eek: koca çubuklu sahilinde 1 kişi bile olta atmıyo napalım bari çayımızı içerken oltalar suda olsun dedik. Attık oltaları suya başladık beklemeye aradan 2 dk geçmedi 4-5 kişilik bir gurup geldi yanımıza. Onlarda kimseler yok diye olta atmamışlar bizden cesaretle onlarda attılar oltayı suya. 20-25 dk sona aman allhım iste ilk vuruş geldi hemen karşılık verdim bi ağırlık var ama balık olmadığı kesin oltayı çektim boş! yeme baktım sağlam hayda bize kim vurdu peki ? neyse yanıldım heralde diye her ihtimale karşı yemi tazeledim. Hadi bismillah attık oltayı suya bu arada 2 kişi de yemde diş izleri vardı.10dk sonra aha 2. darbe yahu ben bu balığı daha önce tutuysam bu çinekop un ben geldim oltanın ucunda seni bekliyorum beni çek sinyalidir ama oltanın bundan haberi yok galiba çekiyorum ki ne balık var nede yemde bir çizik allahım delircem suda biri benle dalga geçiyo :confused: neyse yasabır dedim ama bu olay 3 . defa olunca dedim ucunda ölsende çekmicem inat diilmi. Saat 10:30 civarı yanımızdaki arkadaşlardan biri acı gerçeği sudan çıkardı cücük kadar bi yaprak amanın at suya at gözüm görmesin zaten çayda bitti hadi dedim arkadaşlar çay bitti yaprak geldi bize anca gitmek düşer.11:00 gibi eve döndük tabi kaçınılmaz son Babaaaaaaaaaaaaa balıklar nerde? denizde evladım bu gün işleri varmış cumaya inşallah :)