Sayın Gözütok, Arkadaşlarımızın sizden bu bilgileri vermek konusundaki ricası sanıyorum tarafınızdan yanlış algılandı. Forumda bulunup bulunmama kararı elbette sizin takdiriniz. Ancak balık avına yeni başlayan, benim gibi arkadaşlar için, sizin bulunmanız keyif verici ve verimli olacaktır. Elbet yinede karar sizin. Çok kısa bir şekilde resmi kural olarak görülmeyen, ancak tüm katılımcıların uyduğu bu kuralın nedenini açıklamak istiyoruz size. Bu durumda bizi haklı bulacağınızı düşünüyorum. Benim takma adım CADAYL ve bu ilk duyduğunuzda en ufak bir bilgi vermez size benim hakkımda. Forumda ad ve yaş yazmaya başlamadan önceleri çok defalar ABİ oldum, gardeşş oldum, ufaklık oldum:).... Yada ben çok değerli büyüklerime siz mi sen mi demeliyim noktasında kaldım.. Siz açıkça yazmasanız size nasıl hitap edeceğimi bilemezdim. Yaşınız hakkında verdiğiniz bilgi beni yönlendiriyor. Kısaca amacımız kim kimdir anlamak değil. Sadece komik hatalar yapmamak.. Birazcık olsun karşımızdaki şahıs hakkında fikir edinmek. Nitekim sizde görmüşsünüzdür, sadece sanalda kalmadı arkadaşlıklarımız. Daim olmanız dileğiyle, Aylin..