selamlar şu olta takımlarında kullanılan makinelerin farkları nelerdir? mesela 4 bilyeli olan ile 1 bilyali olanların kullanım farkı nedir? kamışların uzunluğunun bir farkı olur mu? şu instant fisherman marka makineler tavsiye edilen türden midir? rast gele...
teşekkürler emre kaptana bilgi akışını sağlayan adres için teşekkürler kamışlar hakkındaki bilgilerim arttı ama ben daha çok makineler konusunda bilgi sahibi olmak istemiştim. yardımcı olmak isteyenlere....
Makineler hakkında oldukça fazla sayıda konu açılmış durumda. Markalar yada modeller üzerinden forumlarda arama yaparsanız fazlasıyla bilgiye ulaşabilirsiniz. Üyeler, aynı şeyleri defalardır yazmaktan sıkıldıkları için yanıt yazmıyorlar sanırım. Sorduğunuz hazır olta takımı için şu ana kadar gelen yorumlar olumlu değil. Yinede kararı verecek ve kullanacak olan sizsiniz. İyi Günler.
** instant fisherman ** aman ha kesin uzak dur, henüz alıpda tek parça elinde kalan birini duymuş değilim. resmen para tuzağı.o fiyata kendini işini rahatlıkla görecek takım alırsın,
Bende alba star'ın iyi bir makine olacağını söyleyecektim serileri iyi diye duydum çok da yorum okudum..Başlamak için alacaksanız kaçırmayın derim..