Arkadaşlar Aşyağida Yazdigim Olta Takinlari Hakkinda Sizin Görüşlerinizi Ve Uyarilarinizi Tamsiyelerinizi Bekliyorum. Cormoran Bull Fighter Kamiş 270 Cm 10.30 Gr Atarli Balzer Matrix Blue Makina 8 Bilyali Arkadan Kalamarli Bu Olta Takimini Tatli Suda Turna Ve Kefal,levrek Tutmakta Kullanacagim Sizin Sörüş Ve önerilerinizi Bekliyorum.şimdiden Teşekkürler.
Özellikle turna ve levrek için ekleme yapayım kıyıdan mı? bot/tekne ile mi av yapacaksınız? eğer kıyıdan av yapılacak ise kamış için atar dışında bir şey söylemeye gerek yok ama tekne/bot ile av ise o zaman daha kısa kamış gerekecek. At-Çek ile rapala-sassy-kaşık vs kullanılan durumlarda uzun kamış hiç de pratik olmuyor. eğer canlı yem ile (ya da ciğer ile kefal diyelim) kamış uzunluğu daha uzun olabilecektir. At-çek böyle bir kamışta sizi yorar.. Benim tavsiyem hem kısa kamışlı hem de uzun kamışlı 2 takım yapmaktır. uzun kamışlı ile yem kullanarak suya atışı yapın. zil takın ve bu esnada diğer kısa kamış ile bölgede at çek yaparak kıyı şeridinde denemeler yapabilirsiniz. tekne/bot için mutlaka kısa kamış.