2.GÜN avlak: bu sefer dünkü yerin 1 km kadar ilersinden daha kayalık oldugundan bidaa tercih etmemem grektigini anlamıs oldum ama ödülümüde almadan yerimden ayrılmadım YEM: madya komsumuzun hasılatı
tebrikler gusel av resimdekiler madya deil bas tarafı mamuna benzeyen yada yengece benzeyen kıskacları olan alt rafı yumusakca olan bir deniz canlısı
Güzel av olmuş. Tebrik ederim sizi, takım bırakma uğruna da olsa bu balığa değer diye düşünüyorum. Mutlu haklı, bunlar madya değil,sanıyorum yengecin bir türü. Karın kısmı çok yumuşak olduğu için bu şekilde korunuyor. Hatta iğneye takarken bile dağılabiliyor karın kısmı. Gerçekten çok yumuşak.
Madya? Yengec? Arkadaslar Aslinda Bu Kabuklularin Geniş Ve Büyükleri Madya Olarak Binilir.bunlarda Sadece Kabuk Sekli Farkilidir..(benim Bu Cikardiklarim Minare Olarakda Adlandirilir)iclerindeki Canlilar Genelde Madya Benzeridir Sadece Büyüklük Olarak Farklidir.. Yalniz şimdi Dikkat Ettim Fotodaki Ortada Bulunan Kabukluda Yengec Benzeeri Sizin Söylediginiz Yumusakca Var.bu Canlilar Bos Kabuklara Daha Sonradan Yumurtalarlar Seklinde Ana Canli Tarafindan Birakilmaktadir...1 Yada 2 Tane Yanlislikla Almisim Onlardan (pek Verimli Av Vermez). Denizde Heryerde Bulunmayan Kum Ve Yosun Karisimlar Arasinda Kamufle Olmus Sekilde Yasayan Canlilardir Ve Büyüklük Disinda Bilinen Madyadan Farkli Deildir..o Yüzden Madya Diye Adlandirdim..kücük Baliklar Oltadan Cikaramadigi Icin Cupra Icin En Verimli Yem Diye Düsünüyorum TABİ GÜNDÜZ AVINDA
Tebrikler, güzel bir av ve güzel balıklar Bize de bir çupra nasip olur inşallah, hiç tutmadım ama... Devamında da bereketli avlar dilerim, rast gelsin...
sarozda av arkadaşlar sarozda şov devam ediyor balık bereketli gidiyor tatil için sarozdaydım oraları bilenler hatırlar sanırım erikliyi geçince mecidiyeden sonra ibrice kasabası var ibrice limanı diye geçiyor gece avı için süper bir yer mamun ,teke,tavuk gögsü ile kalamarda kullanabilirsiniz süper mercan eşkina çipura ve karagöz alabilirsiniz seyrekte olsa levrek geliyor kalamara bol miktarda ve iri boyda mıgrı geliyor birde koca göz denen balıktan yakalıyorsunuz teke ve mamun toplamak için eriklinin çıkışında bulunan gölçok müsait valla burda avlanmaktan çok memnun kaldım hafta sonları gitmeyi düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim rasgele