Herkese selam forumu elimden geldiğince okudum ve gerçekten herkesin üslubu çok hoşuma gitti hemen üye oldum öncelikle bunu belirtmek istedim. Ben bugün internetten 1 ADET 3 METRE 5 PARÇALI KAMIŞ 1 ADET MAKİNA 1 ADET MİSİNA aldım sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. Balık tutmayı çok istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim. Özetle aşağıda ki konularda bilgi verirseniz mutlu olurum. İstanbul'da ikamet ediyorum avrupa veya anadolu yakası fark etmez her iki taraftada oluyorum. Aslıda soruları sormaya başladım ki cevapları çok her balık için değişir heralde. Bu yüzden heralde yeni başlayan biri bu malzemeler ile istarvit avlarım diye tahmin ediyorum ve istarvit için sorularımı soruyorum. Sorularım dışında bilgilerinizi esirgemeyin :) 1- Aldığım bu malzeme ile bu mevsimde nerede avlanmamı önerirsiniz ? 2- Günün hangi zamanlarında avlanmalıyım. 3- İğne, yem, misina ve kurşun seçimi nasıl olmalı ? (Tercihim yemsiz avlanmak) Not: Forumda bu kadar basit konular göremedim umarım daha önce açılmış bir konuyu tekrar edip kirlilik yaratmamışımdır. Saygılar.