Saygı değerr arkadaşlar istanbul ömerli barajı gün geçtikçe yok oluyor balık katillerinin yaptığı kıyımlar sayesinde artık balık tutmak imkansız hale geldi neden böyle baraj ve göllerde insanlar kafalarına göre avlanabiliyor anlamıyorum barajın ve balıkların halini gördükçe içim acıyor gölleri ve barajları denetleyen bir kurum yokmu şimdilik bukadar yazabiliyorum ama ilerde resimleriyle birlikte sizlerle barahın halini paylaşıcam balıkçı dostlara selamlar saygılar
paşaköy ve kurtdoğmuş jandarması bu konularda çok hassas bir sorun olduğu zaman direk bu karakollara ulaşabilirsiniz ama esaz katil israil sazanları ve göl çevresinin fabrikalar ve evlerle dolmasıdır bunuda bilmenizi isterim
abi haklısın zaten ömerlide çıkan balıkta artık iyice lağam kokmaya başladı ömerlinin o eski halini mumla arar oldum
Beyahhhhh bundan 20 sene kadar önce 11-12 yaşlarında iken ömerli barajında pikniğe giderdik. kardeşlerimle beraber mayolarımızı giyer belimize kadar suyun içine girip oynardık, su okadar temizdiki taaa uzaklara kadar yüzerek gider gelirdi abilerimiz. küçük fiber tipli kayıklarla balıkçılar açılırdı, bazen rüzgarlı olunca karaya doğru çok hafif dalgalar yapardı ömerli barajı. hey gidigünler heyyy. sonra giriş yasaklandı bir ara. o yüzden gidemedik. ondan sonra ne aradımmm ne sordummmm. garibim benimmm
bu mesajıma bir ek daha yapmak istiyorum paşaköy ve yenidoğan derelerinin üzerine kurulan ileri biyolojik arıtma tesiside atıklarını bağlar mahallesinin altındaki dereye salıyor bu derde paşaköy koyundaki şelaleden göle karışıyor hatta artık kokudan paşaköy koyuna girilemediği bile söylentiler arasında ben eskiden ömerli barajından bardakla su içiyordum şimdi ise çeşmeden akan suyunu bile içemiyoruz