aytekin abi o resimdeki yerler ömerlinin ne tarafları acaba kurtdoğmuş tarafına benziyorr:S zira kurtdoğmuşssa gitmeye değmezz geçen hafta babamla gittim kaya balığından başka bişi çıkmadı:S
Slm arkadaşlar bu sene ömerlide iş yok sanırım.darlık barajı ii balık yapıyomuş duyumlarımıza göre.halen tatlı suya gidemedik denizle idare ediyoz
kurtdoğmuş son resimdeki en son görülen noktadır yani bu bölgenin kurtdoğmuşla bir alakası yoktur ama şunu söyliyeyimki ömerlide artık balık tutmak eskisi kadar kolay değil bir kere balık tutmak istediğimiz noktayı en az bir ay her hafta sonu yemleyip çevrede dağınık gezinen sazanları bir yere alıştırmanız lazım öyle senede bir sefer gideyim sazanı tutup geleyim biraz zor
Herkeze Selamlar Daha forumunuzdaki ilk günüm ve ilk mesajım gercekten ömerlide cok buyuk hayal kırıklıgı yasıyoruz böylesine buyuk bir havza ve eskılerın anlattıkları hikayeleri duydukca suanki durum içler acısı geçtigimiz hafta izine ayrıldıgımdan 3 - 4 gün paşaköy dereden başlayıp ballıcaya kadar devam ettim ve tek gordugum herkezin elinde bir tırıvırı avuc ıcınden daha kucuk balıkları doldurmuslar poşete hepsi bu...
herkese selam ben küçüklüğümden beridir ömerlide balık avlıyorum. bundan 6-7 sene önce çok güzel kiloluk aynalı pullu sazan alıyorduk. ondAN sonrada israil sazanı türedi. ama geçen yıl güzel sazanlar aldık bu yıl ilk gidişimde her taraf tırtılda bir tane sarı sazan alabildik. İnsanlar çok duyarsız tırıvırı kullanıyorlar. eskiden iskinin orda büyük aynalılar tutuyoduk ama oraya giriş yasaklandı.