ömerli barajında turna avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında coast guard tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ömerlide tekrar Turna olduğu konusunda duyumlar aldığımı bir ara biryerlerde yazdığımı hatırlıyorum.

Hakikatende bir ara turna yakalayanların başladığı haberini bende almıştım.

Bunu tekrar araştıracağım.

Segiler

2. bosporus fisher

bosporus fisher hasan

Favori Kamış:
    okuma savant,lieaeffe spider surf 4.20,lineaeffe oyster cast,okuma v system 2.70
    Favori Makine:
    daiwa emp6000a,okuma raw2 65,shimano exage 4000 fc,okuma octana ot55
    En İyi Avı:
    1650g kefal,1kg çupra
    Vedat abi benim ömerlide ikamet eden bir arkadaşım var.Bir ara bende araştırdım bu durumu.Evet turna varmış.İskiden bırakılmış 3-4 sene önce.Tabi bizim bohçacılarımız herzamn ki gibi yapıyolar yapacaklarını.Bu sene turna sezonu başlangıcında niyetlendim baraja gitmeye.Arkadaşa telefon açtım durum nedir nerde çıkar yakalayan varmı diye.Cevap;evet dostum turna var hemde bi tekne dolusu gece kıyıya ağ çekip yakalamışlar.Artık yorumu size bırakıyorum...

3. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Ömerli barajında turna oldugunu söylüyorlar , ben çok yakınında oturuyorum , Ancak ben yakalayamadım , Ömerliye giderim 2 gece kalırım anca 3-5g civarı sazanlar yakalarım , Turnayı görmedim ama Ag atan balıkçılar var onlar aglarına az sayıda olsada takıldıklarını söylüyorlar . Olta ile tutanı(paşaköy- paşaköy karasu civarlarında) duydum ama görmedim .Ama sazan deseniz sazan var arkadaşlar kimse yok demesin , Biraz sabır ve yemleme ile güzel sazanlar çıkıyor. Bu yıl pek fırsatım olmadı ancak geçen yıl güzel sazanlar yakaladım. Bu yıl içinse iyi sazanlar yakalayanları gördüm.bu yılki avlarımı paylaşmadım anca bu hafta sonu 2 gecelik kapmp yapacagım sonuçlarını pazartesi buraya yazarım. Herkese RastgeLE..

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Turna balıkları sürü balıkları olmadığından bu balığı ağ ile avlamak pekde tekne dolusu yakalama olarak gerçekleşmez.Benim kanaatim budur

Sevgiler

5. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    rapor: omerlinin 'x' bolgesinden 4 adet turna tutulmustur:) kendi gozlerimle gordugum icin dogru haber ;)