Ömerli Tek Atımlık sazan Avı :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında caRP.DEL!S! tarafından paylaşıldı.

1. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Av Tarihi : 15.09.2013
    Avlak : Ömerli baraji (x) mevkisi
    Avlakta Kalinan Süre :1 gece 2 gün (18 saat)
    Kullanilan Yem :kendi yaptigim misirlar , koçan misir ..
    Kullanilan Ekipman :igne(gamakatsu method hook no.4) , misina okuma 0,35 carp , makina BALZER CDI 850 RD

Yakalanan Balık ve Tür, Agirlik :2.100 gr Pullu sazan

Ömerli barajına uzun zamandır gidemiyordum planlarım dogrultusunda kardeşim Erdem ile ömerli barajı x mevkisine gittik , Gelelim detaylara;

Uzun zamandır ömerliye sazana vakitsizlik nedeniyle gidemiyordum, ilk boş buldugumuz vakitte solugu ömerlide aldık. cumartesi akşamı saat 8 gibi tüm hazırlıkları tamamlayarak yola çıktık , saat 9:15 gibi avlanacagımız mekana ulaştık .yemleme işlemini yapmak için yanımda götürdügüm 4kg mısır-1 kg bugday 500gr keneviri bir tenekeye doldurdum ve pişmek üzere ateşte kaynattım yaklasık olarak 11.00 gibi yemin pişmesi bitti , yemin bir kısmını mekana serptikten sonra oltaları su ile buluşturduk,gece balıklar atlıyor ancak oltaya vurmuyordu , saat 2 gibi kalan yemi de mekana serptik artık tüm işlemlerimiz tamam bir şekilde bekliyorduk. Saat 3:30 gibi oltaya vuran balıgı alamadık saglam bi vuruşun arkasından boşlamıştı, neyse sabah oldu artık yakalrız düşüncesi ile pür dikkat bekliyorduk.saat 7.00 gibi biraz odun toplamak için mekanda ses yapmayalım diye biraz oltalardan uzaklaştık , geri geldigimizde birde ne görelim kamışlardan biri yok , haydaaa... bu kamış noldu balık vurdu aldı gitti derken birde baktım suyun içinde göremiyoruz ancak diger oltaya takılmış, diger oltayı çekince kamışın ucu suda göründü yaklasık 3mt açıktaydı yavaç yavaş çektik ve balıgın götürdügü oltayı aldım elime , yavaş yavaş çektik gelen balık altın gibi 2,100 gr pullu sazandı, Bekliyorduk yemleri tazeliyorduk ancak başka vuruş olmayınca çık ugraşmaya gerek yok dedim tek atımlık sazanı aldım evin yolunu tuttum

Ömerlide kimse sazan yok tutamıyoruz demesin arkadaşlar biraz sabır ve yemleme , Ben hep ömerliye gider güzel sazanlar yakalarım, Sayı olarak bu sefer pek bişey yakalayamasakda bi heyecan oldu , sazan avı için işlerimiz dolayısı ile biraz geciktik ancak yine büyük sazan yapabilir.Geçtigimiz yıllarda 7 kg 6 kg civarlarında pek çok balık yakaladım,

Ömerlide sazan balıgı yakalamanın tek yolu var sabır ve yemleme birazda yer bilmek lazım hani , gerisi gelir. Gelelim resimlere.

Herkese Rastgele....

2. senelemir

senelemir Emir

Favori Kamış:
    lineeffe turnafresh 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    safina noir 55
    En İyi Avı:
    lüfer
    güzel av olmuş tebrikler daha iyileri rast gelsin..

3. angler06

angler06 Ümit

Tebrikler yakışıklı görünüyor, bir o kadar da güçlüymüş, kamışı ve makineyi almış gidiyormuş. Şanslısınız ki diğer oltalara takılmış, bu yakışıklı balığa ve oltaya yazık olurdu.

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ömer

ellerine sağlık balık-cılık her zaman sabreden derviş misali yatırım yapmadan gelseydi her yer balık olurdu. süper görüntüler sağolasın

Dahasının ve bereketlisinin gelmesi dileğiyle rasgele.

5. yakamoz07

yakamoz07 ibrahim

Favori Kamış:
    shimano exage 270 mh 14-40
    Favori Makine:
    okuma rtx 40
    En İyi Avı:
    sazan 4 kilo
    merhaba

tebrikler. Sizin oranın sazanlarının eti sıkı galiba bizim burada 1 kg ancak gelir o boyda balık.:D

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Erolcum olta sayısı fazla. Kişi başına en çok 4 olta atabiliriz.

Sonraki avlarında başarılar.:)

7. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    mekanı yemle oradan bi trofe çıkartırız.:)

8. caRP.DEL!S!

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    oltalarım tek igneli oldugu için sorun yapmıyorum ben , digerleri gibi tek oltada 3-5 igne baglasak daha mı iyi .. iyi dileklerin için teşekkürler.

9. caRP.DEL!S!

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Yalanla Dolanla işim olmaz 2.095 gr geldi elektronik tartı ile .Bizim buralarda eti baya bi sıkı oluyor kuvvetki sazanlar..:)

10. caRP.DEL!S!

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Alattin abim seni götürecegim oraya ve yakalayacagız trofeyi..

11. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hesap şöyle Erolcum: Kişi başına en fazla 4 adet olta ve her oltada en fazla 4 kanca/iğne.

Bunun dışında falan kişiler, diğerleri, ötekiler bizi ilgilendirmiyor.;)