önce tuzlu sonra tatlı su denemesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

1. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    :eek:Mustafa abim vallahi büyük geçmiş olsun , neler oluyor öyle abi, yoksa senide Nuri abim üfledide haberinmi olmadı, şaka bir yanada Allah korumuş senide yeğenimide, kızmaz isen bu durumunla ilgili bir Karadeniz fıkrası yazacağım.

Temel birgün Dursunuda yanına alır sinemaya gider, matinede kovboy filmi vardır, film başlamış , kovboylar dört nala gitmektedir, taki bir tepenin etrafını dolaşacakları ana kadar sesini çıkarmayan Temel Dursuna dönüp, ula Dursun; habu önde giden kovboy varya, he der Dursun, işte bu kovboy köşeyi dönerken attan düşecek der Temel, Dursun ise tersini savunarak yok uşağum düşmeyecek der, bunun üzerine Temel , ula varmısin bahsine der, Dursunda varım diyerek cevaplar, gerçektende tam köşeyi döneceği zaman kovboy attan düşer, Dursun Temel,e bakıp, Ula uşağum düşeceğini nasi pildun daa, Temel , habu filmi ben daha evvel izlemiştum diyerek cevap verir, bu cevap Dursunu dahada kızdırır, ula uşağum, sen bu filmi daha evvelden izledinde , ben 5. inci kez izleyrum, habu kovboy hala akillanmadimiki hep aynı yere gelince düşeyu der.:eek::p:p:p:p:)

2. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Tatlı suculuk kanımızda var ve yapacak fazla bir şeyimizde yok.
    Balığın akibetine gelince .Orada balık tutanlar el kadar balıkları bile alıyorlardı.Balığı geri salmak istedim içişleri bakanı onları bahane ederek balığa el koydu. Ben de hangisini bırakacağım hususunda iki mübarek arasında karar veremedim :):) ve aradan çekildim.

3. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Sevgili dostum büyük geçmiş olsun klasik olcak ama cana gelmesin mala gelsin be dostum.Verilmiş sadakanız varmış ikinizdede birşey yok gerisi teferuat aman dikkat gözünü seveyim.Nasıl aldın kaşıkla sazanı bravo benim kefalerde iyiydi ama sen bıraktın tatlısuyu beni seyredersin artık sana yasak.Allaha emenet ol.

4. eagle

eagle İsmail KARTAL

Favori Kamış:
    Remixon-Alba Star 3233
    Favori Makine:
    Banax Sx 3000-4000
    En İyi Avı:
    Minekop 4-5 Kg.
    Geçmişler olsun Mustafa abi. Verilmiş sadakan varmış. Ama küsmece yok. Ava devam. Hafta sonları giderken bir alo dersen ekibe katılmak istiyorum. Tekrar tekrar geçmiş olsun...

5. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    teşekkürler be dostum ufak sıyrıklarla atlattık bunuda ALLAH beterinden korusun:)nasılda güzel başlamıştı gün sahteye atlayan sazan benide şaşırtmıştıreeling tamam bundan sonra sen tatlıya takıl bende tuzluya reeling hihi
    teşekkürler ismail bak ta nerelerde seninle tanışmak kısmet oldu :)

özelden telefon numaranı gönderde arada bir meraları yoklayalım :)

6. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Büyük geçmiş olsun abim Cenab-ı hak daha beterinden saklasın, daha ciddi bir sorun olmamasına sevindim.Dha güzel günlerde ve avlarda görüşmek dileği ile...