Arkadaşlar slm... daha öncede göller ve barajlar konusunda yeni yerler söylemiş ve sizlerdende yeni yerler beklemiştim ama nedense pek ilgilenen olmadı... anlamadığım şu iyi bir takımmı yoksa iyi bir avlakmı evet bencede tabiki ikiside şart...kulanılan takımlar eminimki herkesin bir şekilde denediği ve kulandığı takımlardır yani aynı olta takımları kullanılıyor küspeli yaylı hamur yada tek mısır ve tek iğneli takım peki av sahasında balık yoksa takım neye yararki o zaman önce av sahası??? herkesin bildiği ve ağzında dolaşan terkos ömerli veya ankaradaki bir iki baraj değil bizlerin bilmediği ve saklı kalan av köşelerini paylaşmak... şimdi size yeni bir yer daha söylüyorum afyon sandıklıya gelmeden son iki dinlenme tesisinden sağa dönüyoruz ve 5km icerde sulama gölü ve inanın verimli bir av sahası...sezonun acılmasını bekliyorum belki benim gibi istanbullu arkadaşlar yuh yani afyonmu:) diyebilir ama kurulucak bir grupla hafta sonu gidileblir ve şimdi sizlerinde böyle saklı köşeleri paylaşmanızı bekliyorum...bilgi ve tecrübe aktarıldıca değer kazanır ...saygılar...