Bahsettiğim koyu gri olan; açık gri olan değil... Bu model isimleri aklımda kalmıyor nedense ... Aslında gitmişken hepsine bakarsınız; kırmızı da fena değil; değişebilir uçlu...
sağlık olsun haluk abi düşünmen yeter en yakın zaman da gidip bakıp inceleyeceğim ve inceleyeceğiz inşallah biraz sabredip şu yeni modellere de bakarız sonra hayırlısı ile birşeyde karar kılacağız ama genel hatlar ile nasıl birşeyler almam gerektiği konusuna vardım hakkımız da hayırlısı saol ilgi alakan için teşekkür ederim rast gelsin
Sabri ne alırsan al, kamışa insan gibi davran kardeşim Öyle Allah ne verdiyse tüm gücünle abanırsan hangi marka olursa olsun, geçen günkü gibi arkasından kırılan parçanın gidişini izlersin Konuyla ilgili diyeceklerim bu kadar..
Ben haftasonu bir kamis aldim kirabilene yenisini veya yeni modelini beles veriyorlar. Durafibre kevlar sarim 40/80g 210cm. Rhino df heavy spin yayin gamusu. Bende vurcam kirbaci vurcam kirbaci ama tepesine binmeden, kayar mayar neme lazim durduk yerde
Hayırlı olsun güle güle iyi avlarda kullan buldun tabi madeni aldın yayın için ekipmanları yayın raporu dün gibi aklımda Bende tepesine binmem :laughing: :laughing: :laughing:
Hayırlı olsun Roy Ben de aynı özelliklerde (sert aksiyonlu) 40-80 spin kamış aldım birkaç ay önce ama boyu 2.70 Remixon kudos, karbon çok güzel kamış ama bunda kırılmama garantisi yok daha spin çalışmak kısmet olmadı ben de unkapanı köprüsünde yemli sarıkanat avladım onunla bol bol, bi işe yarasın bari :laughing: Evde su dolu 1lt şişe ile test ettim çok büküldü ama kaldırdı.. zihni sinir projesi gibi :laughing:
Ben de 2.70 niyetliydim 2.10 kismet oldu Berkan abi. Aslinda zor bir mera kesfettim. Baligi çikartmak dar alanda zapdetmek çok zor. Etrafi ilisken dolu. 0.30-0.40 örgü saglam bir kamis ve en az 8-10kg kaloma isteyen bir mekan (tiyolar o yönde ). Benim 10-40g kamis parçalanip kürdana döner o merada. kamisi meshur bir markanin sponsorlugunda sahte ve silikonlarini deneyen birinden ikinci el aldim. Yenisi çoook pahaliydi yemedi