Örgü İçin Surf 4.00 4.50 Arası Tavsiye

Konu, 'Kamışlar' kısmında sabriyazici tarafından paylaşıldı.

1. furunotr

furunotr Haluk

Bahsettiğim koyu gri olan; açık gri olan değil... Bu model isimleri aklımda kalmıyor nedense :) ... Aslında gitmişken hepsine bakarsınız; kırmızı da fena değil; değişebilir uçlu...

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

sağlık olsun haluk abi düşünmen yeter en yakın zaman da gidip bakıp inceleyeceğim ve inceleyeceğiz inşallah biraz sabredip şu yeni modellere de bakarız sonra hayırlısı ile birşeyde karar kılacağız ama genel hatlar ile nasıl birşeyler almam gerektiği konusuna vardım hakkımız da hayırlısı saol ilgi alakan için teşekkür ederim rast gelsin

3. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Sabri ne alırsan al, kamışa insan gibi davran kardeşim:) Öyle Allah ne verdiyse tüm gücünle abanırsan hangi marka olursa olsun, geçen günkü gibi arkasından kırılan parçanın gidişini izlersin:D

Konuyla ilgili diyeceklerim bu kadar..

4. sabriyazici

sabriyazici sabri

Bincem üstüne vurucam kırbaçı vuracam kırbacı :D :D :D

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ben haftasonu bir kamis aldim kirabilene yenisini veya yeni modelini beles veriyorlar. Durafibre kevlar sarim 40/80g 210cm. Rhino df heavy spin yayin gamusu.
    Bende vurcam kirbaci vurcam kirbaci :D ama tepesine binmeden, kayar mayar neme lazim durduk yerde :p

6. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Hadi gel bekliyorum:)

7. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    :laughing: :laughing:

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

Hayırlı olsun güle güle iyi avlarda kullan buldun tabi madeni aldın yayın için ekipmanları yayın raporu dün gibi aklımda :)

Bende tepesine binmem :laughing: :laughing: :laughing:

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

Bekle geliyom :D

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hayırlı olsun Roy :) Ben de aynı özelliklerde (sert aksiyonlu) 40-80 spin kamış aldım birkaç ay önce ama boyu 2.70 Remixon kudos, karbon çok güzel kamış ama bunda kırılmama garantisi yok :D daha spin çalışmak kısmet olmadı ben de unkapanı köprüsünde yemli sarıkanat avladım onunla bol bol, bi işe yarasın bari :laughing:
    Evde su dolu 1lt şişe ile test ettim çok büküldü ama kaldırdı.. zihni sinir projesi gibi :laughing:

11. sabriyazici

sabriyazici sabri

gecmış olsun abi

12. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ben de 2.70 niyetliydim 2.10 kismet oldu Berkan abi. Aslinda zor bir mera kesfettim. Baligi çikartmak dar alanda zapdetmek çok zor. Etrafi ilisken dolu. 0.30-0.40 örgü saglam bir kamis ve en az 8-10kg kaloma isteyen bir mekan (tiyolar o yönde ;)). Benim 10-40g kamis parçalanip kürdana döner o merada. kamisi meshur bir markanin sponsorlugunda sahte ve silikonlarini deneyen birinden ikinci el aldim. Yenisi çoook pahaliydi yemedi :D

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    1lt bise degil abi 30kg kaldiriyo bu :) ama 80g max atiyo ilginç tabi.