Arkadaşlar dün ve bugün izlediğim haber programlarında antalyadaki orman yangınlarının arkasında otel yeri açmak için rus mafyasının olduğunu söylediler tuba özayında orman yangınında çiftliği ve hayvanlar yanmış ve bağıra bağıra bunu yapanların rus mafyası olduğunu ve sadece otel yeri açmak için ormanı kasıtlı olarak sabah 5-6 sularında ateşe verdiklerini söyledi ve antalyadaki çoğu otelin sahiplerinin rus mafyası üyeleri olduğunu ve türk sahiplerin göstermelik olduğunu açıkladı ve hayırlı olsun milletimize diyorum türk mafyası yetmiyormuş gibi bide rus mafyamız oldu ve turizm için devlet turizm den alınan vergiyi %18 den %1 e indirdi adamlar hem ormanı yakıyorlar hemde vergi vermiyorlar adaletsizliğin ve hukuksuzluğun bukadarına pes diyorum
Orman bakanlığından yapılan açıklamada, yangın olan yerlere hiç bir şekilde inşaat yapılmasına izin verilmeyecek ve en kısa zamanda ağaçlandırma çalışmalarına başlanacak
Haklisin Ruslardir, biz yesili, dogayi cok seven ve kollayan bir milletiz mutlaka baskalari yapmistir.
Yok yok, ben hayatta aniz yakmam, arazim icin orman talan etmem, balkonumdaki manzarayi bozuyor diye sitemin onundeki agaclara tuz basmam, Yapraklari dokuluyor ortaligi kirletiyor diye agaclarin kokune civa da dokmem, yol genisletmek icin hic bir agaca dokunmam, bunu ancak ve ancak Rus'lar yapar (serefsizler).
kafa mı buluyorsunuz anlamadım..Canım,dünya güzeli koylardan o müthiş az gelişmiş çok sayılı Türk kafalılar karar verip koyu doldurup yol geçiriyor burada...düşman olduğumuz ülkelerle savaşın üstünden 20 yıl geçmeden müttefik olmuş bir milletin evlatlarıyız biz...Çorapla nehirden balık yakalayan (bu nasıl yakalamaksa),doktor çamaşır suyu içimiş çocuğu kurtarmak için sulandırılmış bira verdi diye hakkında soruşturma açılan..Hakkında 2-3 belki daha fazladır benim bildiğim bu kadar kez yolsuzluktan dava açılmış adam maliyenin başında oturtulan..bir ülke bir halk...Yansın canım nolacak daha çok orman var...Allah akıl versin diyeceğim ama vermediği ortada..Burası Türkiye Biz Türküz....
Yahu, yangına gerek yok ki... Belek'de golf sahası kurmak için 500.000'den fazla ağacın kesilmesine devlet ses çıkarmazken ve bu arazilerin satışını yaparken, başkaları yakmış ne fayda. Ağaç kesim masrafından kurtarmışlar sadece. Yoksa orman olarak araziyi satın alıp, ondan sonra kel çorak bırakacaklardı. Boşversenize, balık baştan kokuyor... Biz de debelenelim, 5000 küsur ağaca, acaba bir tane daha ekleyebilir miyiz diye...
Geçen gün (yanılmıyorsam NTV'deydi, yanlış da olabilir.) bir tv programında izledim Belek'deki golf sahasıyla ilgili haberi. 500.000'den fazla ağaç kesildiğini ve bunun bir kısmının da izinsiz olarak kesildiğinden bahsediliyordu. Kısacası kesilmesi gereken ağaçlardan daha fazlasının kesildiği. Konu hakkında çok bilgim yok açıkçası ama uzun uzadıya bir tartışma vardı. Açıkçası ben hoşnutsuzluk duydum bu durumdan. Benim açımdan işin acı yanı, kimsenin çıkıp da bunun aksini ıspatlayacak belgeler sunmamış olması.
geçen haftada izmirde iki orman yangını çıktı ardı ardına yakanlarda dikkatsiz piknikçiler hadi bakalım ne diyeceksiniz arkadaşlar ... o ,bu ,degil heryerde güzelim dogayı kara çarşafa dönüştürüyoruz bundanda tüm insanlık nasibini alıyor .. bakalım nezaman akıllanacagız
o yakıyor bu yakıyor sonunda nefes alamadığımız zaman insanlar ağaçların paradan kiymetli olduğunu anlıyacak herkez ama tavşan yamacı aşmış olacak iş işten geçmiş olacak