Merhaba.... Aranıza yeni katıldım.. Çok memnun oldum boyle bir sitenin olmasından dolayı... Benim en büyük zaafım çinekop, lüfer... her sene bu zamanı beklerim... istavrit le pek işim olmasa da arada bir istavrite de çıkarım... çunku devamlı bogazdayız..... Bu kısa tanıtımdan sonra sizleri de tanımak isterim....
Merhaba hoşgeldiniz hocam bakıyorum tedbirli gelmişiz imza ayarları falan tam demek forumu iyice incelediniz. Her daim ve paylaşımlı katılımlarınız dileklerimizle.
İnşallah yakında Resimler ve videolar bolumunde yeni cino goruntulerim le de sizlerle paylasımlarda buluancagım... )
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz. Burda güzel yurdumun dörtbir yanından katılımcı dostlarımız var.. Ama şu "hep boğazdayız" cümlenizden ötürü gözüm üzerinizde olacak.. Zira biz Ankara da suyu bardakta ve banyoda görüyoruz sadece...
Numan, çinekop konusunu kaçırdın anlaşılan Cino silgiyi kafasına orada yedi İmza ayarları onun için tamam Tekrar hoşgeldin Cino
Eh bir eksiklik var ise tamamlamak en dogrusu.. bende hemen baktım imza ayarları v.s. düzelttim..Yardımlarınız icin tşkler.... Bu arada benim FASTFISH olan Id güme gitti... ÇİNO mu yapsam acaba )))
Yaa ismini baştan yazmayınca böyle oluyor işte Bu da benim protesto yöntemimdi Uğraştık ama en sonunda amacımıza ulaştık .Dimi Hakan ? Şimdi sana rastgelsin
Uğraşılarınız için tşkler.... Başarılı oldun..ama olay sadece forum olayında yeni olmak.. eksiklikleri kendi yontemlerinizle hatırlatırsanız sevinirim.... He bir de Çino gelince sevinirim..
Ne kadar hasta adam var, bizim sitede.. Olmayanı da biz bozuyoruz. Bkz. Şekil 1a. Kuzu Namık Bence sitenin adını Hastaadam.com olarak değiştirelim
Konumuz Ortaköyden Selamlar Arkadaşlar... Konuyu kaynatın kaynatın kaçın sonra ben yakalanayım hocaya öölemi... yemezler Artık....
Çino ya hasta olmamak varmı ya Bu bir zaafiyet, bu bir alerji, bu bir rahatsızlık, bu bir evde dır dır eden karısından kaçma, bu bir bogazın gece kokan havasını solumak, bu bir çino aşkı.....