Capak ve tatli su kefali les kurdu ile,turna ise silikon balik(biri yakin cekim fotograf) ile tuttum turna 78cm geldi kefal 47cm capagi olcmedim ama 50cm civarlari gibi.devami gelecek hala cep telefonundan bilgisaya aktarmadigim bir kac fotograf daha var onuda uygun bir zamanda gondericegim . herkeze Hollanda dan selamlar
Selam abi valla senin resimlerine bakmakdan ve raporlarını okumakdan cok memnun kaliyorum sana tek kelime ile helal olsun sen tutuyon biz hasret cekiyoz haziran 15 bekliyoz tebrikler abi cok guzel bir av olmus .... Rastgele
Tesekkurler baliklari suya geri iade ettim,ben genelde tuttugum baliklari yemem bazen sudak olursa yerim ama onuda en son yedigimde cok kotu hissettim kendimi(acidim baliga)ayni baligi balikcidan alsam hic boyle hissetmem ilginc bir duygu.
tekrar tesekkur ederim.senede 100 civari baligi geri salsam birdahaki sene bu baliklar bir suru yavru birakirlar dogaya.herkezin cogu kez bunu yapmasi dilegiyle selamlarimi gonderiyorum
tesekkurler selamlar hafta sonu yenileride gelcek insallah ayrica tesekkur ederim tesekkurler bu baska mekan kopru zamani gelmedi dahabir dahaki sefere tesekkurler begendigine sevindim tesekkur ederim.avlarimin bos olmamasindaki en onemli neden baligin bulunabilecegi yerleri iyi bilmekten ve ince misine ve kucuk kanca kullanmaktandir.ayrica sende bir gun insallah hayalini kurdugun rekor turnani tutarsin bende senin turna avlarini surekli takip ediyorum tesekkurler.her yakalanan balik eve goturuldugu yendigi surece benim tuttugum siklikta ve boyde turna yakalamak zor ayrica dogru malzeme kullanmak en onemlisi(sahte baliklatan bahsediyorum) herkeze selam arkadaslar