Osman OZAN

Konu, 'Tanışalım' kısmında flylarınefendisi tarafından paylaşıldı.

1. flylarınefendisi

flylarınefendisi Osman OZAN

Favori Kamış:
    SAGE - Thomas & Thomas
    Favori Makine:
    ORVIS
    Seve seve büyük bir zevkle her türlü yardıma varım. Zaten herkes bunun için burda paylaşmanın zevkini tadmak için. :)

2. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Osman abi, Bir takım almıştım ama bilmeden tabii ki...
    Yanız şu anda ipi ve makarası kayıp...
    Sakarya nehrinde kefallerle deneme yapmıştım ama kendim bağlamadığım hazır bağlanmış iğneleri kullandım ve birkaçkez kendimi yakaladım ama balık yakalayamadım:D
    Birkaçgün içerisinde yeni bir takım almayı planlıyorum ve asıl olarak kendim yapabileceğim bağlama takımı temin edeceğim.
    İpekler tüyler vs.
    Kayseri'ye arada yolum düşüyor.
    İnşallah ilk gelişimde siizinle tanışma ve tecrübelerinizden faydalanma şansına sahip olurum...
    İyi çıraklık yaparım.
    Ya da en azından ben kendimi öyle görüyorum.
    Saygılarımla,

3. flylarınefendisi

Favori Kamış:
    SAGE - Thomas & Thomas
    Favori Makine:
    ORVIS
    Çok memnun olurum gelmeden 2-3 gün önce haber verirsen iletişim bilgilerini özelden teyid ederiz hoşta sohbetimiz olur,bellimi olur yakın bir yere günü birlik küçük bir organizasyonda yapabiliriz :) :)

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Osman
    Zaten gelen mesajlardan,senin gibi yardımsever,doğa ve alabalık aşığı bir kişinin forumumuzda yazmaya başlamasının ne denli büyük bir kıymet olduğu anlaşılmaktadır.
    Yörenizin avlaklarının korunması konusundaki gayretlerini ise ben cok iyi bilmekteyim.
    Fly fishing tekniğinde en üst seviyelere geldiğinide biliyorum.
    Elinde 3,4 metrelik koca kamış ve kalın misinalarla spinle alabalık yakalamaya calışanlara dahi,büyük bir sabır ve özveriyle nasıl yardımcı olmaya cabaladığını
    kişileri herşeyden evvel spor icin balıkcılık yapmaya teşvik ettiğini,kendi avlaklarına dahi götürdüğünü,evet hepsini cok iyi biliyorum.
    Forumumuz meraklılarının senin gibi bir kıymeti tam manasıyla anlamaları dilemekteyim.
    Bilirsin bende bazen senin gibi cabalar icinde bulunmaya elimden geldiğince gayret etmişimdir.Aramızdaki fark ise şudur;
    Sen babacan tavırlarınla,hakikaten Baba Osman davranışlarınla,bencil,kıymet ve kadir bilmez kişilere dahi yaklaşımlarında aynı güzelliğii ortaya koymuşsundur.
    Ben ise belki yaşım icabı bazı menfi davranışlara senin gibi toleranslı davranamadım.Haklı ve haksız bircok davranışlara maruz kaldım.Şu nokta net olarak bilinmelidirki,haksız davranışlarda bulunanları dahi halende gönlümden atamadım.Cok büyük bir oranda bizzat telefon ederek tarafımdan özür dilemişlerdir.Ama aralarında öyleleri varki,belkide ettikleri cok ağır,nerdeyse bir insanın herhangi bir insana,belki düşmanına dahi etmeyeceği laflarının altında ezildiklerinden,belkide iclerindeki kötü huylarının tesirinde halende menfi tutumlarını sürdürmektedirler.
    Seni ilk tanıdığımdan bugünlere geldiğimde durum şudur;
    Forumların kurulması sayesinde hemen hergün onbinlere varan kişilerin yazdıklarımı okuduklarını biliyorum.Bütün gücümle avlanmaya,resimlemeye raporlamaya cabalıyorum.Hergün en az 40,50 mesaj yazıyorum.Her sene 50-60 arası kardeşim ziyaretime gelmektedirler,onlarla hem denizde ve hemde tatlısuda avlanıyorum.
    Seni samimi hislerimle seviyor ve tanıyorum.En kısa zamanda tüm forum üyeleride aynı hislere ereceklerdir.
    Sevgiyle kal kıymetli kardeşim

5. flylarınefendisi

Favori Kamış:
    SAGE - Thomas & Thomas
    Favori Makine:
    ORVIS
    Vedat Abi,
    Beni mahcup ettiniz, övgü dolu sözleriniz yüzümü kızarttı,teşekkür ederim.
    Ben yazdıklarınızı gayet iyi anladım.Zamanım olmadığı için 3-4 sene bende hiç bir foruma katılamadım hiç birşey okumaya fırsatım olmadı, ancak yeni yeni zaman bulup forumlarda birşeyler okumaya hoşça vakit geçirmeye bilenlerden birşeyler öğrenmeye, bildiklerimide paylaşmaya çalışıyorum.

Forumdaki arkadaşlar çok şanslı sizden uzun zamandır birşeyler öğreniyor, tecrübelerinizden faydalanıyordur.

Sağlıcakla kalın

6. FLATRON BJK

FLATRON BJK Mehmet

Favori Kamış:
    Carmoron
    Favori Makine:
    Ryobi
    Aramıza hoşgeldiniz rastgele.

7. flylarınefendisi

Favori Kamış:
    SAGE - Thomas & Thomas