hımmm dün gece ben yine oraya gittim 4 tane mırmır porsiyonluk ve 1 tanede lidaki aldım,fırsat bulursam resimlerim
İlk defa gece avına katıldım,hiç birşey anlamadım açıkçasıgözler kapanıyor ,kafalar öne doğru yavaş yavaş iniyor,bi tıkırtı olunca panikliyerek nerdeyim ne oldu gibi bir yüz hali ile etrafına bakmak yokmu ya
sedat tebrikler kardeşim gene boş donmemişsiniz yengemin sayesinde helal olsun valaha yine en iyi balığı yengemin sayesinde yakalamışsınız
ya aynen öyle ismail,dsiplin ve şans faktörü birleşince bunlar oluyor işte olur bu sefer çeşmeden açılalım ne dersin?
vaayyy alper dün akşam sizin oralardaydım mırmır ve lidaki çektik yine duydumki granyoz a sık sık çıkar olmuşşsunuz hişşş ne iş
olur bu sefer çeşmeden açılalım ne dersin?[/QUOTE] tekne bulursak sorunyok balık bıraktıhım yerde ince iş
ooo mırmır ha bizi kurtarmıyor abi öle ufak balıklar )) granyoza gidicez inşallah hafta sonu hakan abi ile kalamar sübye de başladı zaten sabah granyoz öğleden sonra kalamar sübye :
tekne bulursak sorunyok balık bıraktıhım yerde ince iş [/QUOTE] Abi doğru sölüyor ince iş heheheheheh