(saat 3) bu gün galata da istavrit çılgınlığı yaşandı çinoya niyet gittim baktım ki istavrit e vermişler coşkuyu bi çapari vardı parçalanana kadar takıldın istavrite 2 kiloya yakın özlemişim ,sonra çinoya döndüm ama bu kez azdı balık tek tük 8 tane yapraktan biraz büyük çe tuttum tadı yoktu döndüm 8 de
Eeee.. Ne demiş büyüklerimiz. " Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş " Siz yine iyisiniz Neşat.. Biri yoksa diğeri var.. Biz İzmir'de gümüş yemle balık haline talim ediyoruz... Güzel balıklar. Afiyetle ye..
deniz beni çağırıyor Neşet kardeş iyi güzel av olmuş-da,sende şimdi eşeğe karpuz kabuğunu hatırlatma kışgünü
tebrikler neşat hocam.. eldekilerin değerini bilin.. izmirde mesai sonrası gecerken 3-5 olta atmak bile olanaksız.
Neşat kardesim tebrikler Geceden belli idi istavrit yapacagı boyu kadar hamsileri yiyip de geldiler cinekop takımına
Yahu bekar adamın hali bambaşka oluyor. Neşata bakın adam negüzel balığa gidiyor. Bizde nerdeeeeee. Hanım eve sokmaz 2 saat geciksek
Bülent Abi nooldu? İzmir'den doğru dürüst bereketli bir balık avı okuyamadım son zamanlarda. Nooldu Sahilevleri Narlıdere kilisman Urla? lidaki diyolar başka bişey demiyolar. Yoksa bitirdiniz mi balıkları bak doğru söyleyin?