Barış kardeşim özel mesaj atarak benden özür dilemiş,bende sadece bana karşı yapılan bir şey olmadığını ,forumdaki diğer abilerinden de özür dilemesi gerektiğini,ve çoğu kişinin olumlu yaklaşacağını söylemiştim kendisine.Forumdaki çoğu arkadaşımda beni yanıltmayarak yıkıcı değil yapıcı davranmışlar gördüğüm kadarıyla. Barış bunu yaptı özür diledi,yapacak cesareti gösterdi.Benim için bu bile yeter. Benim tarafımdan sıkıntı yok.Dürüstçe aramızda olman dileğiyle barış.
Arkadaşımız özür dileyip hatasını kabul etmiş ancak benim için bu özürün pek fazla kıymeti yok. Sebebine gelince; eğer başka bir arkadaşımız yalanını otaya çıkarmasaydı, yinede özür dilermiydi? Yazdığı rapordaki kurgulara bakınca, birde valla diyerek (ki Allaha andolsun demektir), yalanına Allahıda şahit gösterebilmesini şiddetle kınıyorum. Hayatta en zor affedilecek suç bana göre hırsızlıktır.Hemde hiç ihtiyacı olmadığı halde başkasının yaptığını kendine maletmek, açlıktan fırından ekmek çalınmasına benzemez. Herşeye rağmen bu genç yaşına verip, bir daha böyle birşey yapmayacağı temennisiyle, Allah yolunu açık etsin...