Teşekkürler İbarahim kardeşim.. Amatör ruh 25 yıldır aynı heycan ile devam ediyor inşallah bozulmaz...
Dostum davetin için sağolasın bu ara işler biraz yoğun o yüzden fazla kıpırdayamıyorum yoksa bilirsin işim erken bittiğinde çayını içmeden duramıyorum inşallah ilk fırsatta ziyaretine gelirim
Yanaştım balıkçı tezgahına, gördüm en taze palamutları.. -Ustam ver bakalım şurdan dedim, doldur elini korkak alıştırma.. Sonra baktım kesekağıdına girenlerin parıltısına... Dedim; -Feridun'un mu bunlar ? Anlamaz sandım,gülümsedim.. Baktı yüzüme; -Yok abi dedi, ondan kaçabilenler bunlar.. Rasgele arkadaşım, Allah bin bereket versin..
Feridun Bey Maşallah Baliklar çok Güzel...bu Konuda Bayağida Iyisin Maşallahin Var...kurşun Ağirliğin Nedir.. Kaç Gr Kurşun Kullaniyorsun..
tebrikler gene sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı. inşallah av sezonu başlayıncada bu bolluk sürerde palamut yemek herkese nasip olur.
tebrık ederım sızı ruya gıbı benım ıcın boyle bı av tekneyle karadenıze gıdecegım karar verdım suadıyeden yola koyulacagım da.bılgı rıca edecegım bu 25 lı caparıler var bendede buna kursun takılıyormu ve kac grlık takmak lazım hangı derınlıkler en ıdeal tekne seır hızı neydı gezerken vs.yardımcı olursanız sevınırım tekrardan tebrık ederım mukemmel bı av
Valla sen yorum yapmasanda ben sabah tutulmuş balığı yaptırdım yedim, harika oldu balk puf puf börek gibi gitti valla. Ufak ufak irileşmeye başlar balık sık sık yağış düşüyor zaten.. Lodos rüzgarları bizi o tarafa atmaya başlar yakında
Tebrikler istikrarlı şekilde palamuta devam ediyorsunuz, balıkların boyları da güzel. Karadenizden aşağı doğru balığı biraz kışkışlasanız da, biz de nasiplenmeye başlasak
harikalar...kutlarım...valla feridun önümüzde ki aylarda ne var şimdiden merak etmeye başladım...süper valla...tebrik ederim...
Her zaman tedarikli gelirim abi sorun olmaz. Ayrıca sabah senin hemşehrine de uğrarız anlarsınya Çok fazla karabaş var dikkatli olmaklazım
Balıklar büyüdü fakat senin sazanlar kadar olamadı... Fuat ağbi hepsinin yari ayrı..teşekkürler.. Hüseyin abicim ben bunalara arife diyorum bayram yarınlarda...Selamlar... Dostum teşekkürler...Sıradışı yorumun çok hoş... Teşekkürler... Ahmet teşekkürkler kısmetimize denk geliyor... Kurşun olarak genelde 100-150 gr tercih ediyorum... Erhan ağbi bende duacıyım inşallah bu yıl bereketli geçer ve palamuttan yana hepimizin yüzü güler... Kurşun 100-150 gr aralığında tekne sürati saatte 4-6 km arasında... Umarım açıklıyıcı olmuştur.. Sevgiili Emir ben elimden geleni yapıyorum yakındır aşağıya inerler... mangala düşmesine bence 20 1 ay daha var balık şu an yağsız... Sevgili harun güzel yorumun için teşekkürler... Bu pencereden bakmak kimisinin işine gelmiyor...bu gün 252 km yol yaptım 3-5 kuvvet denizde verdiğim emeği görmeni isterdim sonuç 1 palamut olsun bizi mutlu etti...ÇOK EMEK ÇOKKKKKK... Turgay dostum önümüzde Lüfergiller olabilir....Teşekkürler..