merhaba arkadaşlar size bir sorum var kıyıdan palamut nasıl ve hangi ütr olta ve yemlen yakalanır yardımcı olurmusunuz?
Zayta selamlar Öncelikle benden sana tavsiye imza ayarlarına adınla yaşını yazarsan bizlerle kaynaşman daha kolay olacaktır Bu konuyu az evvel balıktan gelmiş birisi olarak cvplim. Palamut kıyıdan rapala - kaşık ve palamut çaparisine gelir yemli olarak nasir de olsa lüfer için atılmış fleto istavriti de yer. Şu son 1-2 haftadır galata köprüsü, saRayburnu ve tarabya (benim bildiklerim) güzel palamut yapıyor Kolay gelsin
olmamış kii yardım ediimm öncelikle h g sol üstte profilim var ona tıkla açılan sayfadaki en üsstte bulunan imza ayarlarıma tıkla ad soyad nerelisin yaz ve kaydet sonra her yazdığın msj da çıkacaktır ve kimsede sana saldırmıyacak oky
Evet, sana saldırılmamasını istiyorsan muhakkak ama muhakkak imza ayarlarını yapman gerekir. Yoksa seninle kimse konuşmaz, cevap vermez, yardım etmez ve adam yerine koymaz. Şaka yapıyordum, şimdi diğer üyeler seni bırakıp benimle uğraşmaya başlayacaklar