Palamut ve lufer ıcın makıne tavsıyesı

Yaş
42
Şehir
istanbul
Favori Kamış
Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
Favori Makina
banax 4000
En iyi avı
45 cm palamut 740 gram.
İsim
Güray
Herkese selamlar cok uzun suren bır aradan sonra sahalara donuyorum sızden rıcam bana lufer ve palamut avında kolayca sarım yapabılcegım dayanıklı makıne tavsıyesı fıyat 100 tl cıvarı benı yarı yolda bırakmıcak bır makıne şart maddı ımkan olsa cok daha ıyı makınelere goz atardım ama sızden gelıcek tavsıyeler cok onemlı herzaman balıkavı forum uyelerıne guvenmısımdır her konuda ustalarımızdan yardımları beklıyorum herkese rast gelsın.:)
 
güray boğaza bu makinalar zayıf kalır ama diğer avlarında seni mahçup etmeyebilirler,

palamut için 90/100 cm saran makinalar lazım bilgin olsun. yoksa başkalarından dahada hızlı çevirmen gerekebilir. oda extra efor demek,
 
güray boğaza bu makinalar zayıf kalır ama diğer avlarında seni mahçup etmeyebilirler,

palamut için 90/100 cm saran makinalar lazım bilgin olsun. yoksa başkalarından dahada hızlı çevirmen gerekebilir. oda extra efor demek,

senın onerın nedır bır kac lınk gonderırmısın ornek olarak bakmak acısından sımdı den tesekkurler:)
 
Malesef bütcen ve taleplerin ters orantili. Bence bekleyip en az 200tl bütce ayir. Yine tüm taleplerine cevap vermez ama eh idare ediyoruz dersin.
 
bütçeyi 50 tl arttırabilirseniz ryobi ecusima 8000 vi alın kafanız rahat olsun, kullandığım için gönül rahatlığıyla önerebilirim, okuma avenger de güzel ama arada çok ufak fiyat farkı varken bence ryobi tercih edilmeli. bir bayiyi gidip ryobi makinayı elinize alın kolu çevirin şak diye karar vereceksiniz zaten.
 
Güray kardeşim bende Ryobi Ecusima 8000 öneririm. Bütçeni 25 tl artırırsan Üsküdar Rastgele Balıkçılıkdan alabilirsin. 2 hafta kadar önce bir ağbime aldık.
 
Peşin alımda 100 tl gibi bir fiyata alabilirsin Ryobi Ecusima 8000 veya Oasys 8000'i...
 
Back
Yukarı