Teşekkürler Teşekkürler Evet fazlasıyla değdi, teşekkürler Teşekkürler, şu suya elektrik verenleri dövebiliriz bununla heralde Yoks aonların aklını başına getirmek için torik mi lazım? Teşekkürler İnşallah sabırla deneyen herkese en az bu kadarı nasip olur. Orhan üstadım herkes tecrübesine göre, size torik bize palamut Ama Boğaz'ın balığı da bir başkadır değil mi Teşekkürler Teşekkürler Sağol Zait abi Teşekkür ederim Teşekkürler Sağolun üstadım, inşallah Teşekkürler Muvaffak abi, aynı şekilde sana da en iyi avları dilerim. Teşekkürler, tüm amatörlerin şansı bol olsun.
Ya yeni rapor zannettim, balığın kovaya konma şelinden hatırladım:laughing: :laughing: :laughing: Aret kardeşim yine bombayı patlatmış diyordum ki
Ne oldu İsa abi bizim Palamut canlandı mı İşleri kötü giden tüccar eski defterleri karıştırırmış onlar gibi olmayalım Yoğunluktan kaç zamandır balığa gidemiyorum, inşallah bu hafta sonu reeling
Diğeride ben....Sazan:laughing: :laughing: :laughing: Eh Furkan, ben seni yakalarım bir gün deniz kenarında
Öncelikle tebrik ederim harika bir balık. Galata köprüsünden mi tuttunuz yoksa boğazdan mı ? boğazdan ise yer vermenize gerek yok sadece boğaz mı köprü mü diye merak ettim. Avınızın devamını dilerim.
Aret tebrikler, Çok güzel bir Palamut. Kötü hava koşullarına rağmen azimle çalışmanın mükafatını almışsın. En kötü avın böyle olsun.