Derinlik 16 - 18 metre civarı. Aniden etrafımda 15 - 20 parça akya beliriyor. Birine nişan alıyor ve sağlam bir noktadan balığı alıyorum...3 - 4 kg civarı bir balık... Alanyadan sevgiler...
brovo üstat döktürmüşsün.yarın bende dalışa gidim gaza geldim marmarada eşkina,minekop, karagöz yapıyo bu ara.belki levrekte denk gelir.haber geldi gece voliciler görüyomuş levrek sabahsuyuna bi girmek lazım.
tebrikler onur abi gene süper bi av..Akya çok güzel gerçekten boy varmış baya sanki daha fazla gelir gibi abi ...TEkrar tebrikler onur abi
Iki yakisikli gene yanyana gelmis. Bence bu kuzu artik palazliktan cikmis, hatta ilk flortunu dogaya coktan hibe etmis bir cengaver. Sana "Onur the Allure" demek lazim. Allure cezbetmek, cekmek, kiskandirmak anlamina geliyor. Kisaltilip, marlin ve tuna gibi cok kaliteli baliklarin yakalanmasinda kullanilan silikon yemlere "lure" denilmis. Eee sendeki hem bu baliklari miknatis gibi uzerine ceken, birak onu bizleri burda catlatan neyse onu ancak bu kelimeyle ifade edebilirim. Kendine iyi bak. Dalislarinda Allah(CC)'a emanet ol. Super sunumunu ve her yonden degerli bir zipkinciya yakisan avini bizlerle paylastigin icin cok tesekkurler.
Arkadaşlar teşekkürler... Zıpkına başlayın arkadaşlar ama bilinçli bir şekilde başlayın. Uyarıları göz önüne alın. Riskleri bilin. Araştırın. Öyle suya atlayınca sanmayın ki hemen böyle balıklardan vuracaksınız. BU işe balık vurmak için başlayacaksanız hiç başlamayın. Zaten kısa sürede de bırakırsınız. dalış bir zevktir başlıbaşına. Ruhani bir olaydır. Dünya kadar yol ve malzeme parası döküp sudan bir kiloluk bir levrekle bile çıkınca insan mutlu oluyor. Bu sporda acemilik kısmı çok uzun sürebilir. ( ben kendimi acemi görüyorum ) Sorunlarla karşılaşılabilir. Bir avcının malzeme ile bütünleşmesi yılllar alabilir... Başlayın arkadaşlarım. Benim burada bulunma amacımda bu zaten. Bilinçli avcıların çıkmasına, bu eşsiz sporun güvenli ve hakkıyla yapan insanların caiaya kazandırılması... Sevgiler...
Onur tebrikler dostum. Çok güzel balık yakalamışsın. Alanyada yanına uğrayacağım elini sıkmak için. Bu arada bende Alanya'lıyım ama Antalya'da yaşıyorum. Ailemi ziyarete gelicem. O dönemde senle tanışmak isterim. Sevgilerle.