mükemmel bir yüzüş tarzı var. tek kelimeyle harika bunun üstünde bir kaç oynama ile yemli lüfer takımı harika çalıştırır arkasındaki yemi teşekkürler çok güzel bir paylaşım..
Tamam Rapalaya göre daha esnek ama canlı balık haraketi yok o yemde. Mekanik, keskin (Sert diyelim) bir kıvrılma gibi geldi bana belki silikonize olsaydı haraketler yumuşak görünebilirdi dahada iyi olurdu. Haraketlerdeki bu keskinlik yemin ahşap ( Balsa veya Kavak ) yapısından kaynaklanıyor.Gerçi balık bunun ağaçmı metalmi ayrımını yapacak beyne sahip değil , Ben senelerce paslanmazdan çekiçle döverek kendi yaptığım kaşıklarla avlandım. Balıklar ona atladıysa buna haydi haydi atlar.Güzel paylaşım için sağol...
kolay gelsin. şu el yapımı kaşıkları paylaşalım benimde elimde el yapısı çok kaşık mevcut. Hatta eski WMC-Nac-Mac lardan türetilmiş. hatta kuyumcu atolyesınde kalıp yaptırılmış olanlarda var. Ama bir tanesi varki komple el yapımı o işte tek geçerim S model hiç bir zaman gelmem demedı balık kaşığa. ben o balığın hareket yapısını beğendim fakat dediğiniz gibi Tahtadan imal edilmiş... onun modeli ve paslanmazı. Dişli balıklarda çok iyi çalışabileceğini tahmin ediyorum... sevgiler
Yorumlar için teşekkürler ,teşekkürler için bişey değil.Gerçekten ben de çok beğendim oldukça gerçekçi Cahit abinin dediği gibi hareketlerinde biraz fazla kıvraklık var ama diğerleri gibi hiç olmamasından daha iyi ben biraz uğraşıp yapıcam bundan videosunu burada yayınlarım.
aldım buna benzer bende dehşet yüzüyor. ama ilk avımda beni boş gönderdi. umarım bundan sonrakilerde iş yapar.
gölde de aynen öyle yüzüyor ama öyle aman aman bir avcılığı yok. yada bana denk gelmedi. ama mutlaka çantada bir tane olmalı.